Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nőként meghódítani egy nőt?
Eddig csak fiúkkal voltam, ott inkább az ment hogy ők hódítottak meg engem, vagyis kezdeményeztem sokszor de a randit inkább ők vitték, programok kitalálása, meghívások, témák stb. Most először randizom lánnyal :) És ő azt szereti, ha őt csábítják el :) ti ezt hogy szoktátok? :)
Ő csak a lányokat szereti.
22/L
Ha már randiztok, akkor sinen vagy. Ha még készültök akkor egyszerűen hívd el ebédelni, vacsorázni, kávézni, moziba stb.Végsősoron igaz,hogy a személyiségeddel hódítassz, ha az nem szimpatikus neki, hiába a smúzolás,ha meg a személyiséged tetszik neki, akkor csendes,felénk is. Pl.nekem épp az tetszett a barátnőmben, hogy ilyen kis csendes volt,látszott,hogy zavarban van,nagyon aranyos volt:-)Ő ezzel hódított meg:-)A lényeg , hogy magadat add.
De pl.a randin bókolj neki sokat, érdeklődj róla, de ne csak vallasd,magadról is mesélj, próbáljatok vidám témákról beszélgetni, randi után hívd fel vagy írj neki,legyél vele figyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!