Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meghódítani a hetero lányokat?
Staight girl are friends...not food xD
A első szabály hogy ne ess bele egy heteró lányba :D
2. egyet értek, én is így gondolom, csak nem akartam ennyire részletekbe menően kitérni rá :D
3. nem beleesni akarok, bár kiváncsi vagyok, hogy az illető viszont belém tudna-e esni :D
Alapvető fogalomzavarban szenved itt pár ember...
A heteró nő csakis és kizárólag a férfiakhoz vonzódik. Nem akar kalandot, egy csókot, semmi többet egy másik nőtől. Pont. Aki már "kíváncsi", meg "egyszer kipróbálná", az onnantól biszexuális. Emberfüggő, ki melyik nemhez vonzódik jobban, pont erre van a Kinsey skála, ahogy az 1-es a full heteró, a 6-os a full homoszexuális. A "kíváncsiak" legalább a 2-es vagy inkább 3-as kategóriába esnek.
De mondom másképp. Van, aki semmi zöldséget nem hajlandó enni (húsevők), mások semmi húst nem esznek (a vegák). Aki mindkettőt szereti, az a mindenevő.
Na most ugye senki életében nem hallott olyna, hgoy kíváncsi vega, akinek lecsúszik hétvégente 1-1 csirkecomb, vagy kíváncsi húsevő, aki sunyiban tol némi salátát a steak mellé. A szexuális beállítottság pontosan ugyanez, csak ugye nagyobb körülötte a felhajtás és könnyebb ráfogni a kíváncsiságra, mint belátni, hogy bizony aki mindkét nem felé hajlik valamilyen szinten, az biszexuális.
Szerintem csak olyan hetero lányt lehet, akiben már eleve van egy kis "ferde" hajlam, de az meg már ugye biszexuális(szerintem). Például itt vagyok én. Ha úgy vesszük engem is meghódítottak. Azelőtt szinte lenéztem az ilyen embereket, leb*zisztam őket, soha nem tekintettem szexuálisan a leszbikusokra, magamról sem gondoltam volna, hogy valaha is biszexuális lennék, vagy leszbikus. Másrészt viszont kicsit érdekesnek is találtam őket. Tehát valahol azért mégis csak bennem volt ez.
És most itt vagyok még biszexuálisként, de egyre kevésbé érdekelnek a férfiak :D
18/L/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!