Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az igazán szép lányokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igazán szép lányokat hogyan lehet meghódítani? Hogyan gondolkodnak ők?

Figyelt kérdés

Aki tényleg 10/10 és szinte bárkit megkaphat az mit keres egy fiúban? Gondolom nála már több százan próbálkoztak és nem tudom mégis hogy kéne kitűnni úgymond a sok hódoló közül. Nyilván jól kell kinézni az egy dolog , de nemtudom vajon az ilyen lányokat hogy lehet levenni a lábukról? Inkább lányok válaszát várnám.

Akiről szó van az 17 éves, és még nem volt barátja (gondolom volt már kapcsolata fiúkkal de komoly még nem).

2016. dec. 2. 19:14
 1/8 anonim válasza:
Ha helyes vagy az már egy jó pont. Ha szoktál vele beszélgetni és már vagytok úgy barát vagy ismerkedés szinten hívd el valahova akár csak őt vagy a barátnőivel együtt. Mutasd nála a legjobb énedet aztán ha nem úgy sül el az egész dolog ahogyan tervezed akkor se add fel! Ezek a lányok általában azt keresik akivel sokáig együtt lesz, aki megbízható és aki hozzá illik. Pl.:Nem szoktak általánosságban járni olyan fiúval aki "csúnya" vagy nem hozzájuk illik , gyerekes. Lehet, hogy nem sokat segítettem.
2016. dec. 2. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem vagy egy Adonis, miért Miss Tökélyre vágysz? Tuti kevés vagy neki.
2016. dec. 2. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem egyféleképpen.
2016. dec. 2. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:

2-es ne mondj hülyeséget, nem minden a külső, átlagos külsővel és kellő inteligenciával meg humorral könnyedén megszeretetheted magad az illetővel, ha még mellé furán is viselkedsz, akkor mégjobban megkedvel, mert kitűbbél a tömegből, ahogy mondtad, ez lehet pld mondjuk a spontaneitás, az nagyon jó dolog, nem unatkozna melletted, azaz akkor jól érezné magát melletted és sok-sok együtt töltött idő után meg azt fogja észre venni, hogy nélküled meg minden olyan elcsépelt meg unalmas :D

17F

2016. dec. 2. 20:35
 5/8 Sens0r ***** válasza:

Hallottál már arról a filmről, hogy:

Túl jó nő a csajom!? :D

2016. dec. 2. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
én 10/10 vagyok,írj rám👉👌
2016. dec. 3. 11:05
 7/8 anonim válasza:
Hát ahogy leírtad a lányt szerintem nem egy olyan lány aki akárkivel összejön, úgyhogy ha vele beszélgetsz legyél humoros, kedves, törödő:) kivéve ha nem is vagy vele beszélő viszonyban mert akkor először összekéne vele ismerkedni pl.hívd meg egy forró csokira vagy sétálni, moziba
2016. dec. 4. 21:05
 8/8 anonim válasza:
Pénz.
2016. dec. 18. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!