Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket lányokat hogy lehet...

Titeket lányokat hogy lehet meghódítani vadidegen emberként?

Figyelt kérdés
(ha nem tetszik a fiú nyilván sehogy de ha mégis)
2014. dec. 21. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vadidegekent sehogy. Ha megismerink es szimpi vagy, na akkor talan.
2014. dec. 21. 22:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, akkor vadidegenként legyen bátor és jöjjön oda hozzám és szólítson meg.
2014. dec. 21. 22:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Pont, ahogy az előző írja :D
2014. dec. 21. 22:58
 4/13 A kérdező kommentje:
hogy vegyen magán bátorságot :) ? vagy honnan vegye biztosra hogy szimpi neki?
2014. dec. 21. 23:02
 5/13 A kérdező kommentje:
és ami még fontosabb legalább is számomra hogy ha nem egy az anyanyelvetek és nehezen értitek meg egymást akkor mi van... felejtő? :)
2014. dec. 21. 23:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy próba szerencse. Ha idegen vagy és még sem jön össze, akkor úgysem találkoztok többet. Nincs mit veszítened.

Ha többször rád néz, esetleg még mosolyog is, akkor próbáld meg. De ezek nélkül is megpróbálhatod.

2014. dec. 21. 23:07
 7/13 A kérdező kommentje:
valóban :) köszönöm
2014. dec. 21. 23:11
 8/13 anonim válasza:

Az én válaszom őszinte lesz, de szubjektív, nem biztos, hogy segítek rajtad, de egye fene - ha már a lányokat kérdezted...

Ha van Zsigulid és elrakod nekem keresztbe úgy, hogy még egy óra múlva is szakadjon rólam a víz a látványtól meg az érzéstől, + még be is jössz és van némi sütnivalód is, az esély már adott! :D Hogy a többieket hogy lehet meghódítani, azt nem tudom...

2014. dec. 21. 23:43
 9/13 anonim ***** válasza:
2-es, azt elvileg utáljátok, nem?!
2014. dec. 21. 23:55
 10/13 A kérdező kommentje:
egy zsigulit elég nehéz megpörgetni :D de értem a lényeget mint kiderült számomra minden lány máshogy viszonyul a dologhoz
2014. dec. 22. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!