Hogy lehet meghódítani a "menő lányok"-at?
Neked sehogy, gyökérke. Felejtsd el őket.
Hódítsd meg otthon a markodat egy kis testápolóval.
ész..:DD "menő lányok"? ez komoly tudod a lányok is emberek és csak azért mert szép vagy tehetséges valamiben és sok barátja van normális..de ha ilyen kisebbségi komplexusod van sosem fogod ezt tudni szóval kösd fel a gatyad és ne rinyalj hogy így meg úgy nem vagy elég jó egy lánynak mert ő "menő"..
én is lány vagyok szóval tudom miről beszélek a barátomnak kellett egy fél év mire hozzám mert szólni:3 és mindezt azért mert ő nem kifejezetten az a "helyes vagyok na essetek hasra egoista barom" és szeretjük egymást ahhoz képest hogy én ilyen központi ember vagyok sok barát meg stb..ő pedig az édes kedves fiukhoz tartozik:33 szóval kérdező kicsit legyél bátrabb!:))
Ne a ,,menő'' lányokkal foglalkozz! Ha nagyon tetszel is neki, akkor se fog nyilvánosan észrevenni, mert az ilyenek orrát daruval húzták fel olyan magasra!
De ha már feltétlenül ő kell neked, akkor ne vedd észre, nézd levegőnek, és ez majd annyira idegesíti, hogy lehet, hogy kicsit lejjebb engedi az orrát, mivel látja, hogy nem mindenki isteníti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!