Van értelme próbálkozni, ha úgyis a nagyszájú menő csávók viszik el a nőket?
Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 19:00
1/11 anonim válasza:
Ne itt éld ki magad! ''Normális'' lánynak úgy se olyan kell.
4/11 anonim válasza:
Ha így gondolkozol nincs. Persze szerencsére én tudom, hogy nem igaz az állításod, szóval nekem van.
5/11 anonim válasza:
De nagy pofával általánosítasz itt.
6/11 anonim válasza:
ha nem vagy jó hazudd a jót,ha nem vagy menő játszd meg.Mutasd amit látni akarnak a retkek.
Az igazán sikeres ember többszínű,és taktikus.
7/11 anonim válasza:
Baromság ....mindenki más.
Ha a "nagyszájú menő csávók"-alatt határozott céltudatos férfiakra gondolsz és nem kishitű nyámnyilákra akkor igen nekik előbb lesz sikerük mint az utóbbinak.
8/11 anonim válasza:
Ez igaz többnyire. De éna helyedben az otthonülő típusokat céloznám meg. Ők ritkán mozdulnak ki, de akkor nyitottak, jó fej csajok. Rájuk fókuszálj!
9/11 anonim válasza:
Igenis van.
Én 17 éve várok egy csendes intelligens fiúra. Próbálkoztak már néhányan, de belűl nullák... Külsőleg nincs sok elvárásom. De belülről aki megfelelne az messze van :/
10/11 anonim válasza:
Ne olyan csajoknál próbálkozz akiknek nagyszájú menő csávók kellenek. :) Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!