Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy menő, mindig középpontban...

Egy menő, mindig középpontban levő srác lehet félénk?

Figyelt kérdés
Mindig mosolyog, köszön nekem, és ez semmi mert alapból kedves. De múltkor a ceruzájával böködött viccből, egyszer máskor meg rám kacsintott (18éves :D), és mikor végre beszéltem vele, akkor sem tartott sokáig.. de nagyon laza volt a beállása, lehet férre értelmezem? Vagy akkor miért nem hív el randizni?

2014. dec. 5. 23:42
 1/4 anonim válasza:

Milyen értelemben böködött a ceruzájával? :D

Amúgy nem hinném, hogy félénk, általában a laza srácok sokakkal így viselkednek, ahogy leírtad. Te mutattál valamilyen jelet felé, hogy tetszik neked?

2014. dec. 5. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyik órán mögöttem ül, és mikor hátra fordultam csak viccesen nevetett.:D Hát a beszélgetést is én kezdeményeztem akkor lett volna esélye bármit tenni/mondani ha akart volna?!
2014. dec. 6. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Same here.

Inteligens, véke s logikamániás, "menő" srác vok de így, jöjjön el velem randira... esélytelen, bárkitől is megkérdezném...

Max máshogy, találkozni valahol, ilyenek.. talán....

2014. dec. 6. 03:36
 4/4 anonim válasza:
Nem:DD Nem akarlak megbantani, de szerintem az nem csajozas, hogy bokdos a ceruzajaval meg rad kacsint. Legalabbis 18 eveseknel ketlem. Es tenyleg bocs, de ne kergess hiu remenyeket (ha ezt igy mondjak). Talan beszelgethetnel vele tobbet es akkor majd elindul benne is valami erzelem irantad.
2014. dec. 6. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!