Vadidegen társasággal elmennél úgy bulizni hogy csak az ismerősödet ismered aki által mész?
Én egy idegen társaságban attól félnék, hogy bedrogoznak és megerőszakolnak, az lenne a legkisebb bajom, hogy nincs miről beszélgetni. :D
Szóval nem mennék el.
4-es válaszoló.
Nyilván, a fiúkat / férfiakat nem érint ilyen dolog.
Én már voltam így bulizni, de soha többet. Totál leitattak, és másnap mikor felébredtem azt se tudtam hol vagyok, mert valakinek a lakásán voltam akit nem is ismerek, de nem csak ketten voltunk hanem még jó páran, a legtöbben pasik, én meg semmire sem emlékeztem, arra sem hogy esetleg csináltak-e velem valamit. Marha rossz érzés volt. Az az ismerősöm akivel mentem meg teljesen fölszívódott.
Utána persze mindent elmesélt és nem történt semmi, de akkor sem megyek bele ilyenbe többet.
mennék. voltam is már. egész jó volt:)
ezt a "leitattak" dolgot sosem értettem. valahogy engem eddig senkinek sem sikerült. annyit iszok amennyit jónak látok
Mondjártok már el nekem, hogy mi az, hogy leitatnak.
Leitatnak? Hogyan? Ha nem akarok kip@szott alkoholt inni akkor nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!