Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A hetero pasik miért akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hetero pasik miért akarnak meghódítani egy nőt, ha tudják róla hogy leszbikus?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok leszbikus, de sok olyat hallottam már, hogy egy férfi tudta a kiszemelt nőről, hogy leszbikus és akkor is bepróbálkozott. Én ezt sosem értettem, hogy miért csinálják. Hiszen a leszbikus az egy olyan nőt takar, aki csak a nőkhöz vonzódik, a férfiakhoz pedig nem. Akkor nem értem miért kell ezt...

De fordított esetben is értem, hogy egy homoszexuális férfit akar mindenáron levánni a lábáról egy nő.

2016. okt. 22. 08:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ösztön,mert a leszbikus lánynak is az van a lábai között,Nem?:)20/L
2016. okt. 22. 08:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítási kényszerből...
2016. okt. 22. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Hátha biszex....
2016. okt. 22. 09:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegszer előfordult már. Szerintem 1: A tiltott gyümölcs ugye. 2: Azt hiszik ők lesznek majd a kivételek, a nagy Janik, hogy "áttérítettek" egy leszbikust. Ami ugye lehetetlen.

Az ilyen pasik azt hiszik, a világ központjában a farkuk áll és minden nő rá akar mászni. Ennyi.

2016. okt. 22. 10:11
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Azért mert hátha engem választ miközben a lányokhoz vonzódik és én vagyok neki az egyetlen fiú akinek kellek és utána úgy érezném magam hogy de királly vagyoook :DD

De amúgy nem szoktam bepróbálkozni náluk:D

17.ffi

2016. okt. 22. 10:52
 6/12 Deflohelp ***** válasza:
75%
Abban bíznak hogy esetleg határeset ...
2016. okt. 22. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:
97%

Mert azt gondolják, hogy minden nő valójában farokra vágyik.

Haveroknak szoktam mondani, mikor ezzel jönnek, hogy ez kb ugyanaz, mintha a nők szerint mi férfiak meg egy jó kis szopásra vágyunk egy pasitól, hiszen száj száj, még jobb is lesz.

Primitív dolog, de a pasik nagy része már csak ilyen

(btw, ez 99%-ban csak arcozás, mint a "demegdugnám"-ozás a gyakornok lányokra 50 éves pasiktól)

2016. okt. 22. 11:36
 8/12 anonim válasza:
97%

Hát igen, engem is érdekel a téma, miért erőlködnek :).Én sem értem a férfiakat.Pl társkeresőn is kiírom hogy lányt keresek, erre a fiúk is rámírnak hogy van-e kedvem ismerkedni.Látják hogy lányként lányt keresek de csak azért is bepróbálkoznak.És miért?Mert lány vagyok?

Bár bevallom, néha feldobják a napom mert már csak nevetni tudok az egészen.:)

20/l

2016. okt. 22. 12:08
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Mint írták is, azért mert azt hiszik ők lesznek a kivételek... Ha meg elutasítjuk a pasikat mi leszünk a szemét r*bik... Agyilag zokni pasik az ilyenek... 19/leszbi L
2016. okt. 22. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Miért, miért? Miért mindig a legmagasabb hegycsúcsot akarja mindenki meghódítani? Mert az az igazi kihívás!
2016. okt. 23. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!