Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hetero pasik miért akarnak meghódítani egy nőt, ha tudják róla hogy leszbikus?
Én nem vagyok leszbikus, de sok olyat hallottam már, hogy egy férfi tudta a kiszemelt nőről, hogy leszbikus és akkor is bepróbálkozott. Én ezt sosem értettem, hogy miért csinálják. Hiszen a leszbikus az egy olyan nőt takar, aki csak a nőkhöz vonzódik, a férfiakhoz pedig nem. Akkor nem értem miért kell ezt...
De fordított esetben is értem, hogy egy homoszexuális férfit akar mindenáron levánni a lábáról egy nő.
Rengetegszer előfordult már. Szerintem 1: A tiltott gyümölcs ugye. 2: Azt hiszik ők lesznek majd a kivételek, a nagy Janik, hogy "áttérítettek" egy leszbikust. Ami ugye lehetetlen.
Az ilyen pasik azt hiszik, a világ központjában a farkuk áll és minden nő rá akar mászni. Ennyi.
Azért mert hátha engem választ miközben a lányokhoz vonzódik és én vagyok neki az egyetlen fiú akinek kellek és utána úgy érezném magam hogy de királly vagyoook :DD
De amúgy nem szoktam bepróbálkozni náluk:D
17.ffi
Mert azt gondolják, hogy minden nő valójában farokra vágyik.
Haveroknak szoktam mondani, mikor ezzel jönnek, hogy ez kb ugyanaz, mintha a nők szerint mi férfiak meg egy jó kis szopásra vágyunk egy pasitól, hiszen száj száj, még jobb is lesz.
Primitív dolog, de a pasik nagy része már csak ilyen
(btw, ez 99%-ban csak arcozás, mint a "demegdugnám"-ozás a gyakornok lányokra 50 éves pasiktól)
Hát igen, engem is érdekel a téma, miért erőlködnek :).Én sem értem a férfiakat.Pl társkeresőn is kiírom hogy lányt keresek, erre a fiúk is rámírnak hogy van-e kedvem ismerkedni.Látják hogy lányként lányt keresek de csak azért is bepróbálkoznak.És miért?Mert lány vagyok?
Bár bevallom, néha feldobják a napom mert már csak nevetni tudok az egészen.:)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!