Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintitek mennyire gáz ha felveszem ahogy masztizom és leszbi lányoknak küldözgetem?
Figyelt kérdés
21/L
LÁNYOK!!
2016. okt. 20. 14:54
1/21 anonim válasza:
Ha leszbikus vagy biszexuális vagy akkor nem gáz
3/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nekem is elküldheted ;)
4/21 anonim válasza:
Akkor nem gáz ha te is leszbi vagy biszex vagy.
6/21 anonim válasza:
Hát ha a lánnyal van köztetek valami, akkor nem, de ha csak random csajoknak küldözgeted akkor eléggé
7/21 anonim válasza:
Hát én nem örülnék neki, ha a leendő barátnőm ilyeneket csinálna mielőtt összejönne velem.
Bár ha előre tudnám, hogy ilyeneket tesz össze se jönnék vele. Ha pedig a kapcsolat alatt derülne ki, akkor se örülnék neki.
21L
9/21 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is szivesen megnézném ha nem vársz viszonzást.
10/21 anonim válasza:
Kicsit sem gáz. Engem érdekel😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!