Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A hetero pasik miért akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hetero pasik miért akarnak meghódítani egy nőt, ha tudják róla hogy leszbikus?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok leszbikus, de sok olyat hallottam már, hogy egy férfi tudta a kiszemelt nőről, hogy leszbikus és akkor is bepróbálkozott. Én ezt sosem értettem, hogy miért csinálják. Hiszen a leszbikus az egy olyan nőt takar, aki csak a nőkhöz vonzódik, a férfiakhoz pedig nem. Akkor nem értem miért kell ezt...

De fordított esetben is értem, hogy egy homoszexuális férfit akar mindenáron levánni a lábáról egy nő.

2016. okt. 22. 08:41
1 2
 11/12 Bummer ***** válasza:
92%

Nem tudom. Én pont hogy élvezem a leszbi barátaimmal azt, hogy bármilyen szituációba keveredünk (ami egyéb esetben bármely részről félreértés lehetne) nincs semmilyen zavar, vagy "háttér túlgondolás".

Bár hazugság, hogy nincs a leszbik közt is olyan, aki kicsit "elkalandozik". Nekem már volt élményem jó leszbi barátnővel egy-egy féktelen estén (csókolózás, simogatás).

33/F

2016. okt. 23. 17:33
 12/12 anonim válasza:
A kihívás, a lehetetlen szavakat raknám ide. Mert jó érzés, egy fél orgazmussal felér kb, ha mindig egy kicsit tud puhítani rajta. 21/F (tapasztalat) fenomenális érzés :))
2016. nov. 8. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!