Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy lehet meghoditani egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet meghoditani egy hetero lanyt?

Figyelt kérdés
Fius vagyok. Sztem latszik is rajtam, hogy leszbikus vagyok. Es mik azok a jelek amikbol arra kovetkeztethetek, hogy nyert ugyem van?
2017. márc. 14. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha hetero akkor sehogy.

Ha kíváncsi bi. azaz csak a fiúk, de gondolt már rá, hogy akár csak kíváncsiságból egyszer kipróbálná lánnyal akkor már van esély. Persze ehhez a fejébe kell látni, vagy ismerni annyira, hogy tudd, nem tisztán hetero az érdeklődése. De ha a szó szoros értelmében hetero akkor esélytelen vagy, hiszen te sem feküdnél le fiúval ha leszbikus vagy és nem minimum kíváncsi biszex leszbi. Ugye?

2017. márc. 14. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy heteroszexuálist Nem érdekel a saját neme. Ha mégis Érdekli akkor Ő Biszexuális...
2017. márc. 14. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Téged hogy tudna meghódítani egy férfi?
2017. márc. 14. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem ezeket a kérdéseket. A leszbik sokszor fel vannak háborodva, hogy az idióta férfiak próbálkoznak náluk annak ellenére, hogy világosan meg lett nekik magyarázva a helyzet, de ők ugyanúgy nem tartják tiszteletben a hetero nők szexualitását/akaratát.

Sehogy nem hódíthatod meg, fogd fel, törődj bele, lépj tovább, keress mást.

19/L (bi)

2017. márc. 14. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdezel hülyeséget, én is "meghódított heteró" voltam, amíg rá nem jöttem hogy biszex vagyok. Eleinte undorodtam attól hogy lány lánnyal, később megtűrtem, aztán megszoktam, megszerettem, érdekelni kezdett, most már vágyok rá.

Próbálj meg finoman udvarolni, barátkozni, aztán vagy adja magát a helyzet, vagy nem. 18/l/bi

2017. márc. 14. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, te nem heteró voltál, hanem látens biszex. Heteró nőt NEM érdekli semmi egyéb egy másik nővel, nagyon max. egy futó kaland, hogy azt is lehúzza a bakancslistájáról, ha van benne egy minimális hajlam.
2017. márc. 15. 00:10
 7/8 anonim válasza:
100%
Sehogy.Ez ugyanolyan mintha egy pasi tenné fel azt a kérdést hogy hogy lehet meghódítani egy leszbikust.
2017. márc. 15. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha leírnád a helyzetet, vagy valami, hogy honnan ismered, vannak e jelek, akármi. :D 17/L
2017. márc. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!