Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek leszbikusok /biszexek lenni?
Nem hülye kérdés.
Volt egy barátom aki nagyon utált meleg lenni és küzdött ellene és ha tudott volna akkor változtatott volna rajta,de aztán elfogadta magát és jobban szeret meleg lenni mint amivé válni akart vagyis heteróvá.Ez ihlette a kérdést.
Mivel nem vonzottak a pasik, ezért azt hittem aszexuális vagyok, aztán rájöttem hogy valószínűleg azért érdekel annyira a leszbikus téma és azért tartom annyira szépnek a női testet mert vonzódok is hozzá:) Meg hát voltak azért kisebb nagyobb jelek amiből gondolhattam volna:) Szóval örülök hogy így alakult, egy aszexuálisnak, aki vágyik szerelemre, nagyon nehéz lehet (nem akarok senkit megsérteni)
Egyáltalán nem tudnám elképzelni hogy heteró legyek, szóval ebből a szempontból nehéz ezt a kérdést megválaszolni
Szerintem leírtad te magad is a választ, aki már elfogadta saját magát, az nem fog ilyeneken agyalni, hanem azt érzi természetesnek, amibe beleszületett, és ami az idő folyamán az identitása részévé vált. Kb. mintha azt kérdeznéd, lennénk-e (cisznemű) férfiak, ha választhatnánk.
Ha valamit megváltoztatnék, az inkább a társadalom hozzáállása a biszex kérdéshez, egyszerűbb lenne a dolgom, ha nem kellene folyamatosan beleütköznöm a "pff, te úgyis megcsalsz mindenkit" típusú ostoba sztereotípiákba. Ebből a szempontból heterónak lenni jobb lenne (vagy éppen leszbikusnak), de ez a gondolat nem belső diszkomfortból fakad, csak egy válasz az emberek tudatlanságára.:D
19/L
Ha lehetne akkor inkább volnék leszbi.
csupán azért mert a bikről tejesen alaptalanul azt feltételezi mindenki,hogy a párjukat egyfolytában fűvel/fával/virággal megcsalják.
És emiatt minden kapcsolat titkolózás.
Én biztos, hogy nem titkolnám el a párom elől a biszexualitásom, vagy elfogad valaki így, vagy csá. Nincs szükségem felszínes, szűk látókörű emberre egy kapcsolatban, meg úgy egyáltalán az életben (kár, hogy nem mindenkit lehet kizárni).
#8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!