Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, biszexek ti hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, biszexek ti hol es hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 11. 21:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Itt ráírok emberekre. De nem sok sikerrel jártam... A pinkvanillát kipróláltam, de idősebbek vannak fenn szinte csak
2016. dec. 11. 21:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Suliban, bulikban, fesztiválon bárhol lehet
2016. dec. 11. 21:37
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
Hát én általában élőben szoktam :) pl ha valahol épp ücsörgök /kávézó, park stb/ de az is előfordult, hogy itt gyk-n :D
2016. dec. 11. 21:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Es mennyire valoszinu hogy egy ugyan olyan erdeklodesu lanyt talaltok ha eloben ismerkedtek?
2016. dec. 11. 21:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen hogyan csináljátok? Honnan tudjátok, hogy leszbikus/bi a csaj?
2016. dec. 11. 21:44
 6/21 anonim ***** válasza:

Pinkvanillát kipróbáltam, de egy kalap sz... tele van kamusokkal.

Élőben szerintem elég nehéz, de általában megértem egy nőn, ha ő is vonzódik a nőkhöz, az már ad egy kiindulási alapot. Gyk-n is próbáltam, de itt mindenki főleg szerelmet keres. :)

25/N/bi

2016. dec. 11. 22:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha élőben odamegyek egy lányhoz az csak akkor van ugy ha látom, hogy nyit felém. Mármint ha pl néz és ha odanézek akkor mosolyog.. persze téma is kell. Ha a lány kezében/mellett van egy könyv akkor éppen arról :) ha nincs semilyen témahozó tárgy, akkor valami olyasmi szokott a 'dumám' lenni hogy neharagudj hogy megzavarlak csak láttam hogy egyedül vagy és egy ilyen szép napon senki se legyen egyedül vagy esetleg vársz valakire?

valami ilyesmi..tudom elég béna :D Ha mégsem leszbikus/biszex akkor max hülyének néz de van ez igy.

Talán 6ból 2 lány vonzódik a saját neméhez(is) mikor így odamegyek valakihez.

2016. dec. 11. 22:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én badoon ismerkedtem

Ott ki van írva h ki milyen nemhez vonzódik

De egyébként itt se rossz

2016. dec. 12. 00:28
 9/21 anonim ***** válasza:

Pinkvanillán fent vagyok, de semmire nem megyek vele. Sweetcandy se vált be. Élőben nem merek kezdeményezni, nem tudom ki az aki a lányokhoz vonzódik. Szóval maradok az internetnél, aztán lesz valami. Az a baj, hogy a közelemben (Győr) azt sem tudom vannak e olyan szórakozóhelyek, ahova tudnék járni ismerkedni.

Aki szeretne ismerkedni írjon :)

19/bi/l

2016. dec. 12. 11:46
 10/21 A kérdező kommentje:
Nekem is irhattok egyebkent:D 16/bi
2016. dec. 12. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!