Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, biszexek ti hol es hogyan ismerkedtek?
Pinkvanillát kipróbáltam, de egy kalap sz... tele van kamusokkal.
Élőben szerintem elég nehéz, de általában megértem egy nőn, ha ő is vonzódik a nőkhöz, az már ad egy kiindulási alapot. Gyk-n is próbáltam, de itt mindenki főleg szerelmet keres. :)
25/N/bi
Ha élőben odamegyek egy lányhoz az csak akkor van ugy ha látom, hogy nyit felém. Mármint ha pl néz és ha odanézek akkor mosolyog.. persze téma is kell. Ha a lány kezében/mellett van egy könyv akkor éppen arról :) ha nincs semilyen témahozó tárgy, akkor valami olyasmi szokott a 'dumám' lenni hogy neharagudj hogy megzavarlak csak láttam hogy egyedül vagy és egy ilyen szép napon senki se legyen egyedül vagy esetleg vársz valakire?
valami ilyesmi..tudom elég béna :D Ha mégsem leszbikus/biszex akkor max hülyének néz de van ez igy.
Talán 6ból 2 lány vonzódik a saját neméhez(is) mikor így odamegyek valakihez.
Én badoon ismerkedtem
Ott ki van írva h ki milyen nemhez vonzódik
De egyébként itt se rossz
Pinkvanillán fent vagyok, de semmire nem megyek vele. Sweetcandy se vált be. Élőben nem merek kezdeményezni, nem tudom ki az aki a lányokhoz vonzódik. Szóval maradok az internetnél, aztán lesz valami. Az a baj, hogy a közelemben (Győr) azt sem tudom vannak e olyan szórakozóhelyek, ahova tudnék járni ismerkedni.
Aki szeretne ismerkedni írjon :)
19/bi/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!