Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisz még valaki leszbikusok és biszexek között abban a bizonyos régi fajta "szerelemben", mikor szép lassan ismerkedtek (Pl. :randi) meg és fokozatosan juttok előrébb?
Szerintem eléggé arra ment el a világ, hogy mindenki azonnal akar mindent. A kapcsolatot, szexet is. Ilyen hosszabb ismerkedésre sajnos már nem sokan vágynak.
És ezt én a heteróknál látom, mert én is az vagyok. Szóval szerintem felesleges kihangsúlyozni a kérdésedben, hogy nem vagy heteró.
De azért vannak még, akik erre vágynak.
Éppen ebben vagyok most én is, és nagyon élvezem :3 nem rohanunk, hetente többször találkozunk, pár órára, elbeszélgetünk, elhülyéskedünk, összebújunk, kézenfogva sétálgatunk. :3 Jó hogy van kinek kedveskedni, bókolni, simogatni, stb. :) Megvan a maga varázsa, és szépen lassan kúszik a pocidból a szívedbe, majd a kis kobakodba az ölelés közben az érzés és a tudat hogy basszus... kezdem igazán megkedvelni :) ^^
19/L/L
Bp.
persze hiszek benne. de azért valljukbe a köröket nem mindig akarom lefutni. gyorsan a lényegre térni,és ha jó a sex is akkor az egy kapcsolat kezdete.
Mert ki akar a házasságig várni,hogy aztán a nász éjszakán kiderüljön,hogy a másika BDSM-re izgulés azt akaja,hogy véresre verjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!