Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, biszexek ti hol es hogyan ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 21:33
11/21 anonim válasza:
Én az előző barátnőm itt ismertem meg,de volt már hogy koncerten pogózás közben:D 19/l
12/21 anonim válasza:
Neten nem lehet ismerkedni. 10ből 9 kamu, az az egy igazi meg 200km re lakik tőled.
Csak a környéken és csak élőben működik.
Flörtölni kell, ha van egy kis szimpátia, megy minden magától
13/21 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval.
Ha esetleg vannak biszexek Debrecen környékéről írhatnak.
26f
14/21 anonim válasza:
Nekem is lehet írni de fiúk ne :D
15/21 anonim válasza:
Hát én neten próbáltam ismerkedni, olyan 3-4 hónap után találkoztam olyannal aki nem egy galaxisra lakott tőlem és nem volt furán perverz. :D Nem könnyű de megoldható, bulikban egyszerűbb.
16/21 anonim válasza:
Jelenleg én is itt próbálok ismerkedni. Úgy, hogy nem volt még nővel kapcsolatom. 21/l
17/21 LinaLight válasza:
Hát én egyszer akartam Pécsen egy ilyen LMBTQ kávézóban. Úgy láttam,hogy sanszos a dolog,de sajna megjött a barátnője :'D
18/21 LinaLight válasza:
Mellesleg nekem is lehet írni. 18/L/L
19/21 anonim válasza:
Hát ezaz.Neten kívül szinte sehol se tudok, pedig á, élőbe mennyivel jobb lenne...
L/bi
20/21 anonim válasza:
En peldaul neten szoktam,nem reg talaltam ezt a "her" oldalt.
Imadom,csomo bi-vel megismerkedtem. Meg fbon neha,netan eloben.😃
Nekem is irhattok.
16/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!