Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok/Biszexek Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok/Biszexek Ti szeretitek ha egy lány érzékeny? Vagy inkább nem azt a lelkizős tipúst aki könnyen vesz mindent mert nem vesz a szívére semmit?

Figyelt kérdés

Én az elsõbe tartozom, és néha màr utàlom hogy ennyire egy érzékeny szar vagyok.:) Nektek melyik jön be jobban?

L

2016. okt. 21. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Én eléggé érzékeny vagyok, és örülnék ha a barátnőm is az lenne. :)
2016. okt. 21. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha kicsit érzékeny az lehet aranyos is. Barátnőm is az, jó érzés megvigasztani...
2016. okt. 21. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Sose baj, ha egy lány érzékeny. Viszont ha már átfordul hisztibe, az nekem nagyon nem tetszik :)

Én inkább az utóbbi kategóriába tartozom, nem vagyok egy érzékeny típus :)

19/L/Bi

2016. okt. 21. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az érzékeny lányok jönnek be és én is ilyen vagyok:)
2016. okt. 21. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Èn nem szeretem, ha valaki tùl èrzèkeny. Egy picit aranyosnak tartom, de ha tùlzàsba van vève nem jön be :) aranyosnak tartom, ha egy aranyos filmet megkönnyez valaki, vagy valamilyen romantikus dolgot. Viszont, ha csak ùgy ok nèlkül kezd el sìrni, azt nem szeretem :D èn sem vagyok az a nagy èrzelgős tipus, sőt...
2016. okt. 21. 23:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nalam helyzet kerdese :)
2016. okt. 22. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, en erzekeny tipus vagyok, de nem Mindenkivel es nem is tulzottan, inkabb ugy vagyok vele, hogy ha van egy baratnom, akkor szeretek vele mindent megbeszelni, lelkizni, filozofalni, megismerni a masikat es hagyni hogy a masik megismerjen es ezzel kozelebb kerulunk egymashoz.. Ha egyutt sirunk es nevetunk, romantikus helyzetek vagy lenyomunk egy csaj bunyot, ezek mind ahhoz tartoznak, hogy a masikkal igazan onmagunk legyunk, nekem ezek a dolgok nagyon fontosak.

Az hogy mi vonz, az elegge ember fuggo, de hogy ha valaki nem beszel rola vagy nem mutatja meg az erzeseit, abban nagyon konnyu csalodni es bizonytalansaggal tolt el. Sokszor beleestem abba a csapdaba, hogy belezugtam egy erzeketlen alakba aztan mondta h ah inkabb legyen vege mert en nem szeretlek, es aztan az ugy eleg bena erzes volt.

Ugyhogy erzekeny, oszinte, es szeretettel teli lanyra vagyom, es hiszem, hogy megtalalom ezt a csajt az eletemben, szoval szurkoljatok, muhahaw

L17

2016. okt. 24. 03:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Utolsó!:)

Én is ilyen lànyt keresek az eddigi baràtnõimnél mindig én csalódtam mert vagy nem szeretett vagy hazudgàlt össze vissza. Nàlam ez alap dolog hogy ki mutatom az érzéseimet és önmagamat adom nem egy unalmas csak otthon bújkàló emberke vagyok. Még a glamour napokat is bevàlallnàm pedig nem szeretek sokàig vàsàrolgatni :D komolyra fordítva a szót egyetértek veled remélem mindenki megtalàlja a magàhoz illõ pàrt:)

2016. okt. 24. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Én személy szerinted, szeretem ha valaki érzékeny, kimutatja az érzelmeit, őszinte és így biztos, hogy aranyos is lehet stb.. De aki nem lelkizős, őt viszont nehezen fogadnám el, szerintem..
2016. nov. 2. 12:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, tudom.:D

Szerintem én kimondottan érzékeny típus vagyok, viszont ez elsőre nem rí le rólam, sőt másodjára sem, nagyon a bizalmamba kell fogadnom valakit ahhoz, hogy meg tudjam mutatni neki ezt az oldalamat. Az érzelmeim kimutatásával meggyűlik a bajom, talán mert rengeteg fájdalmat okoztak már nekem olyan emberek, akiket szerettem. Valaki olyanra lenne szükségem, akinek van türelme a magamfajtákhoz, nem sértődékeny, higgadt természet, és tele van szeretettel, amiből nem fél adni nekem is egy csomót.

19/L (biszex, ha ez számít)

2017. máj. 9. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!