Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Karácsony közeledtével nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsony közeledtével nem érzik a leszbikusok, biszexek, melegek hogy jó lenne maguk mellé valaki, , akit szerethetnének? Nem vágynak párkapcsolatra ilyenkor jobban?

Figyelt kérdés

2016. dec. 5. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
A queer, transz- és interszexuális közösség tagjait miért hagytad ki a kérdésből?
2016. dec. 5. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanazt érzik, mint minden heteroszexuális.
2016. dec. 5. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés furcsa, mert a megfogalmazásból biztos vagyok benne, hogy hátsó szándék van a kérdés mögött (egyszerűen nem lehet tisztességes egy ilyen kérdés, miért lettek pont a nem-heterók kipécézve?), de nehezen tudom eldönteni, hogy mi lehet az a hátsó szándék.
2016. dec. 5. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez diszkrimináció!
2016. dec. 5. 22:08
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
6-osnak igaza van..Amugy mi is lányt keresnénk 3.-nak az ünnepekre..De senki nem ìr..:-( 24L
2016. dec. 5. 22:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak az ünnepek kornyeken, hanem amugy is tarsat keresek, valaki olyat akivel mar a jövőmet tervezhetném, nem csak X hónapra vagyok jó neki... :\

20/l/l

Bp.

2016. dec. 5. 23:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Pont annyira érzem most mint máskor. Alapból is kezd már hiányozni egy barátnő. 21/Bi/L
2016. dec. 6. 03:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ez az ünnep,vagy bármilyen más ünnep határozza meg ,hogy jobban akarok barátnőt.Már kezdem érezni a hiányát annak,hogy legyen valakim,de a Karácsony ilyen szempontból nem érdekel.

Egyébként biztosan vannak olyanok akik ilyenkor magányosabbak....de ez pont úgy megy mint heteróéknál vagy bármilyen másik szexuális beálítottságnál.Azért mert "mások" vagyunk attól a szeretet/szerelem ugyan olyan.

2016. dec. 6. 07:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem történetesen van egy párom,akit szerethetek,ő is szeret engem,és együtt töltjük az ünnepeket a családjával is.Nem tudom mi célod van ezzel a ködösített,célozgató kérdéssel.

26/LN

2016. dec. 6. 08:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a heterok is ugyanugy maganyosabbnak erezhetik magukat,mint mi LMBTQ emberek.

Az netes ismerkedesnel sosem olyan not talalok akivel kolcsonosen meglenne az a plusz. Avgy en jovok be a masik felnek, vagy nekem a masik. Az is eloszokott fordulni, hogy lemondjak a lebeszelt randit De a civil ismerkedes is nagyon nehezen megy,mondhatni, fel is adtam, mert vagy hetero fog meg (mint ahogy most is) vagy olyan akinek van parja/ismerkedesnel az exet mondja. Vagy az orszag masik vegen lakik. Aki most tetszik, raadasul ott melozik, ahol en. Vaan egy parja es egy kislanya is. Se folyton odajon beszelgetni, meg igy oatosan beszologat. En probalom kerulni, miota megtudtam hogy van parja. Es azt is biztos forrasbol tudom, hogy szereti. Valahogy kezdem feladni.

2016. dec. 6. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!