Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Érdemes férfiakkal próbálkoznom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes férfiakkal próbálkoznom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. 16 évesen lettem szerelmes először...egy lányba. Csak plátói volt a dolog és 3 évig tartott. Mivel nagyon szerelmes voltam belé, nem érdekelt senki más. 18 évesen összejöttem egy fiúval. Nem voltam belé szerelmes, de el akartam vele felejteni a lányt. Természetesen nem sikerült. Szakítottunk fél év után. Nem éreztem semmit a fiú iránt, de a szex fergeteges volt vele. Eközben elkezdtem az egyetemet és beleszerettem az egyik egyetemi barátnőmbe. Szintén plátói volt a dolog és ugyanúgy összejöttem egy sráccal, hogy kiöljem magamból az érzést. Szintén kudarcba fulladt a próbálkozás, mert a fiú iránt nem éreztem semmit, csak szexelni szerettem vele és a gondolataim végig a szerelmem (az egyetemi barátnőm) körül jártak. A fiúval egy év után szakítottunk. Jelenleg nincs senkim és még mindig a barátnőmbe vagyok szerelmes. Felmerült bennem a kérdés, hogy lehet megérne egy próbát az, hogy keressek magamnak egy barátnőt, pedig nem igazán vonz a szex lányokkal (bár még sosem próbáltam). Kicsit aggasztó a dolog, hogy kétszer voltam szerelmes eddig és mindkét alkalommal lányba, mert a családom nem viselné túl jól, ha egy nő lenne a párom. Férfiakkal viszont képtelen vagyok normális kapcsolatot kialakítani, mert mindig egy adott lányon jár az eszem.
2017. máj. 5. 21:50
1 2
 11/17 CascaraLover ***** válasza:
Kérdező, ne menj bele hármasba. Én őszintén azt javaslom, hogy kettesben próbáld ki lánnyal, mert tényleg bizonytalan vagy. Sok minden a helyére fog ugrani, ha ott lesz előtted egy hús-vér nő. Az is lehet, hogy teljesen kiábrándulsz örökre belőlük. Ezek után átértékeled a női-férfi kapcsolataidat is.
2017. máj. 5. 23:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Vannak olyan férfiak, akik az általad preferált tulajdonságoknak megfelelhetnek. Nem szabad beskatulyázni magad, hogy csak ez vonz, meg csak emez izgat, lehet pusztán még nem találkoztál olyan sráccal, aki kiváltotta volna belőled a szerelmet.
2017. máj. 6. 10:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem értem miért írják, hogy bizonytalan vagy. Szerintem tök jól csinálod. És pont, hogy tudod mi van. Az, hogy kibe leszel szerelmes és ki viszont az tök sok véletlenen is múlik. Én 36 évesen lettem először úgy mint atom. Ez alapján mondom azt, hogy szerintem próbáld tágítani más irányba az ismeretségi körödet. Másfajta fiúkkal megismerkedni, hogy észrevedd, hat e rád érzelmileg vagy nem. Lányokkal meg olyan környezetben ismerkedni, ahol van esély, hogy ő is vonzódik lányokhoz. Amúgy sokan úgy alapítanak családot, hogy nem szerelem van, hanem barátság, meg jó szex, meg valami kötődés féle érzelem.

De alapvetően szerintem semmi baj veled. Ez az egész ilyen. Pont ettől szép és izgalmas, hogy ez nem valami mechanika. Nincs recept. Kísérletezz bátran és éld az életed.

2017. máj. 6. 10:54
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 vagyok még. visszaolvasva nem annyira jön ki, amit mondani akartam. az, hogy férfi vagy nő az nem egy egységes dolog. rengeteg fajta férfi és nő van. durva de én 36 évig nem találkoztam azzal a nővel, akitől kiverte a pulzusom az eget. és most értem, hogy azon túl, hogy tényleg ritka aki így tud hatni rám, ez azért is volt, mert sokszor nők kezdeményeztek nálam és azok nem izgattak és ettől egyre passzívabb lettem és nem kerestem aktívan azt aki meg engem vonzhat. nem léptem ki azokból a körökből ahol voltam, nem mentem más fajta emberek közé. és nagyon keveset mutattam magamból, szóval arra is kevés volt az esély, hogy más észre vesz.
2017. máj. 6. 11:07
 15/17 anonim ***** válasza:
És egyébként azzal, akibe szerelmes vagy ott mi történt? Képes voltál valahogy olyan helyzetbe hozni titeket, ahol ha nincs is kimondva de érzi, hogy mi van?
2017. máj. 6. 11:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek a tanácsokat! Így, hogy ennyit segítetek, már nem is tűnik olyan borzasztónak a helyzetem. Igyekszem innentől jobban ismerkedni lányokkal, de a fiúkat sem zárom ki, hátha...Sajnos akibe szerelmes vagyok, ő csak barátként tekint rám. Elmondtam neki is a történetet, csak azt a részt hagytam ki, hogy jelenleg belé vagyok szerelmes, mert nem szeretném kockáztatni a barátságunk. Szóval sajnos kénytelen vagyok a realitás talaján maradni ilyen téren, mert ő nem fogja viszonozni az érzéseim. Meg mivel tud erről, hogy nőbe voltam szerelmes, ha akarna valamit, már lépett volna :/
2017. máj. 6. 12:12
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként még amit hozzátennék a történethez: a fiúk, akikkel voltam, mindketten tündériek voltak velem. Egy rossz szavam sem lehet rájuk. Csak ugye hiányzott az a plusz. Ez most úgy hangzik, mintha mindenképpen a szerelmet hajszolnám, ami persze, bizonyos szempontból igaz, de úgy vagyok vele, hogy most töltöttem a 21-et és még nem szeretnék olyan valaki mellett megállapodni, akit nem érzek teljes egészében a páromnak. Ha később találkoztam volna ezekkel a fiúkkal, akkor nem lett volna a dologból szakítás, ha már nekem is csak a szeretet számítana és nem azt a vibrálást keresném.
2017. máj. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!