Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg férfiak barátkoznak hetero nőkkel, akkor leszbi nők miért nem barátkoznak hetero férfiakkal?
Mert minek lenne nekem leszbikus barát barátnőm ?
Ha megkívánnám beraknám egy lánybarátomnak. De ez a leszbinél nem jönne össze.
Időpazarlás :D
Első: nem csak azért barátkozom, hogy dugjak ;)
Második: erre én is gondoltam, de nem minden leszbi feminista..
Én hetero lányként úgy vettem észre hogy a fiú barátok egy ponton túl már többet akarnak mint barátságot és ez frusztráló nőként mert szeretem a fiúk társaságát a velük való hülyülést, beszélgetést de ugye ennek előbb utóbb mindig az a vége hogy dugni vagy összejönni akarnak. Ez a veszély egy meleg fiúnál nem áll fönn viszont ha leszbi lennék pont a saját tapasztalataim miatt nem próbálkoznék hetero fiúkkal.
Persze most általánosítok de szerintem ez áll a háttérben. Én hetero lányként sem merek már csak barátkozni vagy ha igen azt megszívom.
Egyrészt, mert igen gyakran jöttök ilyen nonszensz elméletekkel, mint #2, és kérdező...
Attól senki nem fog puncira izgulni, mert a pénisz végén álló férfiak általában nem szimpik neki.
Láttam már itt olyan kérdést, hogy közel 30 éves szűz férfi azt kérdezte, hogyan izgulhatna f @ szra, mert a nők undorodnak tőle, amitől már élni nincs kedve, és az egyetlen reményt a megváltó falloszimádat jelentené, de (mint ahogy neki is leírták páran) ez nem így működik.
Vagy van benned hajlam, vagy nincs.
Attól, hogy egyszer elrontottad a gyomrod túrós tésztával, még nem fogod szeretni a nyers disznózsírt... A kettőnek nincs köze egymáshoz.
A meleg pasi-hetero lány barátságokat általában a hetero lányok akarják jobban, mert kell nekik egy Meleg Barát™ akivel lehet shoppingolni, meg pletykálkodni, mint az amcsi filmekben de fordított esetben, ha kialakul egy barátság egy leszbi és egy hetero pasi között, akkor az kölcsönös szimpátia alapján történik - mint a normális barátságok, így nem kap olyan nagy hangsúlyt a felek szexuális beállítottsága. Magyarán nem olyan feltűnő jelenség...
Amúgy a pasik gyakran elég furcsán állnak ehhez az egész másság dologhoz; egy részük tartja a 2 lépés távolságot ("A melegek deviánsak, fujfuj"), sokan meg nem bírják abbahagyni a fantáziálgatást a dologról ("És.. höhö.. nézhetem? Tudod... Amikor egy másik csajjal csinálod" - most azt gondolod, hogy ez nem életszerű, pedig....)
Én sose tettem különbséget férfi és női nemű barátok között...
Mégis azt vettem észre, hogy a férfiak, ha túl sokat lógok velük, akkor kötelességüknek érzik bepróbálkozni.
És eddig nem volt kivétel...
Akinek szimpatikus vagyok, az előbb-utóbb be is próbálkozik.
Akitől nem kell tartanom, hogy bepróbálkozik, az általában azért van, mert nem vagyok neki szimpatikus :D
Köztes állapottal még nem találkoztam, pedig reménykedtem egy gyerekkori barátomban, de 10 év után ő is bepróbálkozott.
Biztos van kivétel, más lányok biztosan mást is tapasztalhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!