Vannak itt lányok, akik szívesen barátkoznak meleg fiúkkal?
Figyelt kérdés
2015. febr. 27. 20:27
1/12 anonim válasza:
EEEEEEEEN:3 imadom a meleg fiukat legjobb baratom meleg es olyan jol lehet vele dumcsizni :) Irsz?*-*
6/12 anonim válasza:
És még meg is eszik ezt a régi csajozós trükköt a csajok, ahogy látom! :D
7/12 anonim válasza:
Aki a szexuális orientációja alapján választ barátokat, azokkal én a helyedben nem barátkoznék!
8/12 anonim válasza:
Szerintem azok a melegek, akik lányokkal barátkoznak, gyanítom, hogy passzívak, persze legtöbbjük.
9/12 anonim válasza:
Nem szexuális orientáció alapján válogatom a barátaim, de ha jófej vagy akkor nekem is írhatsz:)
egy leszbikus lány voltam:)
10/12 anonim válasza:
8-as rosszul latod.
Meleg vagyok,a baratikorom tagjainak tobbsege hetero lanyok es kepzeld nem vagyok passziv,nost mit szolsz ehhez???38 éves/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!