Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik elzárkóznak a biszexuális férfiakkal való ismerkedéstől: az mennyire tudná megváltoztatni az álláspontotokat, ha egy korábbi párotokról/szexpartneretekről is kiderülne utólag, hogy biszex volt?
Egy ilyen információ utólag teljesen lerombolná a képet a kimondottan pozitív korábbi élményről. Ha az egyik páromról utólag tudnám meg, hogy biszexuális, és ezt eltitkolta előlem, eléggé átverve érezném magam. Szerintem elég jelentős infó az emberről az, milyen a szexuális orientációja, aki ebben nem tud őszinte lenni egy párkapcsolatban, azt én nem tudom pozitívan értékelni.
Ennyiben hatna rám a dolog, kiábrándulnék teljesen a régi jó élményekből, hiszen át lettem verve, hazudtak nekem egész idő alatt.
Ha egy biszex pali udvarol egy lánynak ő is azért teszi mert megakarja szerezni.A legjobb oldalát igyekszik mutatni mint minden csábító.Mellesleg a nők is pont ilyenek.Ezért van a összes praktika és rituálé.
Úgy gondolom nem igazán esélyt növelő bemutatkozás az hogy "Szia Pista vagyok és egyébkén néha én is szopok"
Elozo partnerrol sokk minden titok.
De. En imadom a meleg ferfiakat es biszex alkalmi kapcsolatokra hajtok foleg. Vedekezes termeszetesen.
Es gyerekkorom ota vonz ez.Sajat nem viszont soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!