Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeházasodok egy biszexuális férfival, ő mindig hiányt fog érezni, mert nem fekszik le férfiakkal? Rossz házastárs vagyok, ha nem engedem, hogy másokkal szexeljen?
Ez nem a biszexualitáshoz kötődik, hiszen nőket is mindig fog kívánni, es gondolom ezt se szeretnéd megengedni neki.
Inkább azt kellene az elején tisztázni, hogy mennyire vagytok monogámok.
- "Ezentúl csak egymással"
- "Hármas néha belefér (férfival/nővel)"
- Esetleg swinger vagy még nyitottabb?
Egy csomó ember szenved azon, hogy az egyik nagyon szeretne hármasozni, párcserét vagy ilyesmit; a másik meg full monogám kapcsolatot szeretne.
Ez nem így megy.
Akkor a heteró férfi meg érezzen hiányt, amiért nem fekhet le más nőkkel? Tudod hogy a férfiak alapvetően jobban vágynak a változatosságra és képesek sokkal jobban érzelemmentes szexre, mint a nők.
Én biszex vagyok és 3 éve ugyanúgy hűséges a barátnőmhöz nőket és férfiakat nézve egyaránt. Tényleg azt tudom mondani, hogy a hűség NEM ETTŐl függ. Pláne hogy én majd tőle szeretnék hamarosan gyerekeket és családot is. Azt egy másik férfival pl elég nehéz lenne, akármit is csinálnék az ágyban vele :D (Ezért is tetszettek kicsit jobban a nők, mint a férfiak így biszexként is)
29/F, 24/N (remélem egy éven belül beindul a családalapítás)
Előző vagyok, a 3-as válasza is nagyon jó. A barátnőm pl benne van abban, hogy hosszú távon ha valamelyikünk úgy érzi akkor akár vonjunk be más partnert/partnereket (hármas/négyes) a szexbe, akár swingerezzünk ha akarunk.
Én most őt kívánom szexuálisan is és megelégszünk egymással, de mert emberek vagyunk ez lehet hogy nem lesz így örökre. Megegyeztünk hogyha majd egyszer úgy érezzük, hiányunk van szexualitásból és azt a másik már sehogy sem adhatja meg, akkor egyszerűen keresünk más partnereket. Én örülök hogy a barátnőm ilyen érett felfogású. Hosszabb távon majd, ha már családunk lesz, akkor szerethetjük egymást, gondoskodhatunk egymásról érzelmileg és anyagilag, de a szexualitás lehet egy a szeretettől/szerelemtől független dolog is hosszú távon.
Mi csak annyit beszéltünk meg, hogy egymás tudtával csináljuk és a másik részvételével is, meg persze hogy ő nem esik teherbe mástól, én pedig nem ejtek teherbe mást. De mondom, ez még nem mostani dolog, esélyesen majd csak 5-10 év múlva jön elő.
A biszexualitás nem jelenti azt szükségképpen, hogy mindkét nem egyszerre kell neki.
Van aki nemtől függetlenül szeret szexelni. Van aki mindkét nemet egyformán preferálja, szex és párkapcsolat szempontjából is, van aki párkapcsolat szempontjából csak az egyiket és a másik csak amolyan színesítő dolog. Ami heterok esetében is megvan. Van hogy kívánunk sok más nőt, de nem dugjuk meg, mert az akivel összekötjük az életünket az a szexen kívül is sokat jelent, míg másra így csak szexuális értelemben gondolunk. HA hűséges akkor ez megmarad ezen a szinten.
És van akinek egyszerre kell mindkettő. Akár csak a szex, akár párkapcsolat is.
Ezt vele kell megbeszélned, hogy neki mik az igényei, ő hogy éli meg a biszexualitását, és ahhoz mérten kéne megállapodnotok. De ha ő biszex és ezt tudtad mielőtt hozzámentél, vagy egyáltalán komolyra fordult a kapcsolatotok akkor tiltani ettől elég nagy baj. Ha évek múltán derül ki, akkor értelemszerűen nem volt lehetőséged mérlegelni, de ha tudtad akkor ezzel is kellett volna számolnod/számolnotok. Nő vagy. Amit egy férfi meg tud neki adni azt te nem fogod tudni soha az életben. Tehát ha nők mellett a férfiakra is vágyik akkor meg kéne állapodni, a játékszabályokban, hogy mit lehet, és mit nem más pasival (gondolom más nő kizárva). És úgy folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!