Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha összeházasodok egy biszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összeházasodok egy biszexuális férfival, ő mindig hiányt fog érezni, mert nem fekszik le férfiakkal? Rossz házastárs vagyok, ha nem engedem, hogy másokkal szexeljen?

Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy engem biszexként mindkét nem izgat szexuálisan, nem jelenti azt, hogy egy állandó kapcsolatban félrelépnék. Ez nem a biszexualitás folyamodványa. Ha én szeretem a nagymellű nőket, mert szexuálisan izgatnak, de a páromnak közepes mellei vannak, akkor ezért szerinted félrelépnék törvényszerűen egy nagymellű nővel? Kb. ennyi a párhuzam és összefüggés ...
2017. márc. 2. 13:43
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
A férjem biszex, ami most, 10 év után derült ki. Nem volt még férfival, de izgatja a gondolat. Hármasban voltunk már az én örömömre, de bi férfival nem. Én szívesen megengedném neki, hogy kipróbálja.
2017. márc. 2. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 éves biszex férfi vagyok, fiatal koromban voltam utoljára fiúval, akkor is orál oda-vissza, közös maszti, ilyenek voltak. Amikor párkapcsolatban éltem, sosem kívántam, vagy hiányzott bármilyen szinten is egy fiú. Most (sajnos) nem élek párkapcsolatban, ezért szívesen huncutkodnék egy elvárásaimnak megfelelő sráccal, de ha újból párkapcsolatban leszek egy lánnyal, nem fognak hiányozni egy fiúval megélhető szexuális élmények.
2017. márc. 2. 14:58
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Normális embernek, ha komoly kapcsolata van, akkor nem hiányzik még egy másik ember!

Akkor sem, ha biszex.

2017. márc. 2. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Ezt mondom, hogy tisztázni kell, hogy melyikőtök hol helyezkedik el _valójában_ a monogámia skálán; mert sok ember úgy van mint a #14, hogy azt hiszi csak ez a "normális"; sokan meg azért szívesen játszanának mással is.
2017. márc. 2. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
18%
Tán nem kéne elmezavaros emberekkel kavarni. :D
2017. márc. 4. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Az első feleségem tudta, hogy biszex vagyok. Elfogadta, és megszervezte az édes hármast egy másik pasival, akivel előtte kényeztethettük egymást. A kérése annyi volt, hogy őt se hagyjuk ki, mert kíváncsi volt, hogy milyen az, ha egyszerre két pasi szerszáma lüktet benne. Mindenki megkapta amire vágyott, és több alkalmat is összehoztunk.
2017. márc. 5. 07:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A bisex nem azt jelenti,hogy megcsal.

A saját példámat írom mert nálunk ez működik.

Vagy egy felcsatolható és azzal megdug a nejem,ha olyanom van.

Ha mégjobban akkor van egy bevált 3.személy,mert azért mégis csak élővel jobb.

Az elején tisztáztuk,sőt már eleve így kerestem párt,hogy 3asban is lehessen 2fiú(az egyik én vagyok) szerethesse egymást.

Nálam nem pálya a megcsalás,hazudozás,monogámia.

A férfi nálam csak sexre kell még megjátszott szerelem sincs,ezt ők is tudják is elfogadják.

2017. márc. 25. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!