Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajotok biszexuális lenne, féltékenyebbek lennétek az átlagosnál?
Mondjuk amikor ott alszik a csaj az egyik bartnőjénél, vagy elmegy bulizni?
U.I.: Nem, a leányzó nem szeretne édes hármast
"U.I.: Nem, a leányzó nem szeretne édes hármast"
Basszus, pedig már akartam írni :DD
Én csak azt nem akarom, hogy a barátnőmnek mástól legyen gyereke. (Meg persze szeressen engem, stb)
Emiatt nőre nem tudnék féltékeny lenni. Ha megtudnám hogy nővel volt, csak annyit kérnék a megbocsátás jegyében, hogy csináljuk hármasban is azzal a nővel.
25/F
6: Simán lehet hogy nagyon, mert a férfiak és a nők nem egyformák.
A férfiak el bírják választani a szexualitást a szerettől sokkal jobban, mint a nők.
"Érzelmileg és anyagilag is nagyon gondoskodom a családomról, nagyom szeretem a feleségem és köszönöm neki hogy olyan amilyen. Mindeközben pedig egy totálisan az előző kettőtől eltérő, harmadik téren, a szexualitásban pedig nem csak vele akarok lenni. Miért? Mert férfi vagyok és nálam a szex nem egyenlő a szerelemmel. Azt szeretem akivel együtt vagyok. Azt szeretem, akivel gyerekem van. Azt akarom hogy neki és a családunknak is jó legyen. És mindeközben totálisan függetlenül, mert férfi vagyok és ezeket a dolgokat jobban el tudom választani, szeretnék más nővel/nőkkel is szexelni, mert szexuálisan izgatnak más nők és értékelném a változatosságot. Ezt pedig jobb lenne csinálni a párom tudtával (pláne bevonásával, ami a legjobb lenne), mint anélkül."
Szerintem elég érthetően fogalmaztam meg a lényeget, már csak az a kérdés, hogy a híres női empátia benned van-e, hogy megértsd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!