Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lennék? Ha igen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lennék? Ha igen, akkor ezt vissza lehet fordítani, el lehet múlasztani?

Figyelt kérdés
Kislány korom óta tetszik a női test, megnézem más nők idomait, de nem tudom eldönteni, hogy csak azért, mert csinosnak tartom, vagy úgy nézem meg mint ahogy egy férfi szokta... A legtöbbször ha megnézem szexuális fantáziáim lesznek, és elkezdem férfiasnak érezni magam.. mintha elfelejteném, hogy nő vagyok. Sosem közelítettem lányok felé és nem is akarok, félek akkor teljesen elveszíteném a magamról alkotott képem és ha megtenném mintha már nem is én lennék hanem egy másik ember. Eddig csak férfiakhoz vonzódtam, és félek, ha engednék ennek a vonzódásnak a nők irányába, akkor már nem fogok vagy kevésbé fogok vonzódni férfiakhoz.

2017. febr. 15. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki és meglátod. Az ilyen dolgok ellen nem lehet mit tenni. Ne félj magadtól.
2017. febr. 15. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

És miért is tartod vissza az érzéseidet? Valaki megver érte? Vagy mi?

Senkinek semmi köze hozzá.

Inkább próbálkozz, ismerkedj lányokkal, találd meg magad, ha nem tetszik akkor sincs semmi baj, de legalább megpróbáltad... így csak találgathatsz...

2017. febr. 15. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Így nem akarom elfogadni magam.
2017. febr. 15. 21:57
 4/5 kovpet ***** válasza:
100%

"Így nem akarom elfogadni magam."

Akkor szar életed lesz. Ezt gondold át még egyszer.

2017. febr. 15. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elfogadhatod magad úgy, ahogy vagy és érzel. Arra senki és semmi nem kötelez, hogy kiéld az általad nem egészen elfogadott érzéseidet. Az emberben működnek gátlások is. Aki képes gyönyörködni magához hasonló neműek testi szépségében, az legfeljebb magas fokú esztétikai érzékenységgel megáldott ember és nem kell hozzá társítani semmiféle szexuálerkölcsi értékítéletet.
2017. febr. 16. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!