Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális volnék?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és egy ideje észrevettem, hogy szoktam egy-két barátnőmről fantáziálni, de amikor velem szemben állnak, eszembe sem jutna semmi ilyen. Eddig CSAK fiúk tetszettek és csak ellenkező neműbe voltam szerelmes, de ez kicsit megijeszt. Kapcsolatot egyáltalán nem tudnék elképzelni elképzelni lánnyal, de akkor nem értem honnan jönnek ezek a fantáziálgatások...meg volt már, hogy szívesen megcsókoltam volna az egyik legjobb barátnőm.2017. febr. 5. 12:51
1/3 RRR válasza:
Inkább kíváncsi vagy milyen is lehetne
2/3 anonim válasza:
Van benned egy kis biszex hajlam. Nem kell tőle megijedni, normális dolog :)
3/3 anonim válasza:
Kíváncsi vagy,ami pedig a hajlamot illeti,minden emberben ott van,csak különböző időben jön felszínre minden emberből.
Rajtad áll,tovább lépsz-e,vagy elnyomod magadban és egy idő után eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!