Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megakar dugni felcsatolhatóssal szárazon. Mit tegyek?
De jó vagyok!! :D beletrafáltam :D
Amùgy örülök, hogy ilyen jòl elvagytok :D még sokàig ;) :)
De amúgy,ha már itt tartunk,akkor te is fogyatékos vagy kérdező!Még írni sem tud olyan alap dolgokat helyesen,mint,amit a kérdésben is írtál.Elég gáz.Meg az is,hogy nem érted az iróniát,cinizmust,és hasonló dolgokat!Mindegy,szórakozgassatok csak.Egyre jó ez a kérdés,hogy rájövök,hogy a nők között is vannak ugyanolyan negatív tulajdonságokkal rendelkezők,mint a pasik között!Kár.
Egyébként kérdező!Nézzél már utána egy értelmező kéziszótárban annak,hogy mit jelent a fogyatékos.Inkább te vagy az,aki még az általános iskolában tanult helyesírási szabályokat sem tudtad elsajátítani!Én bejártam legalább órákra,amíg te csajoztál látod! ;)
Na pá babáim! ;)
Ahogy látom te sem tudsz írni, úgyhogy kvittek vagyunk.:) Vagy bocsánat Mrs. tökéletesség, csak te nyomhatsz félre egy billentyűzetet, igaz? A kérdésben kiírt hibán kívül kössél már bele másba is. Ja, hogy az már nem megy..:D
Na meg nem én kezdtelek el téged minősíteni, hanem te. Úgyhogy nyugodtan elgondolkodhatsz, hogy ki élcelődik kivel. Pont nem érdekel, hogy melyik válasz miatt.
Amúgy örülök, hogy sikerült befejezned az általános iskolát. Jár a taps.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!