Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A barátnőm megakar dugni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megakar dugni felcsatolhatóssal szárazon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 15:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
akoor véletlen nem a te barátnőd "utolsócska"?
2017. febr. 6. 18:53
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem,ne aggódj "kedveském"! ;)
2017. febr. 6. 20:27
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ilyen csaj nem kéne,aki nem tudja helyesen leírni,hogy "meg akar dugni",ha már itt tartunk!Még a feltételezés is sértő,hogy azt hiszed ilyen csajjal leállnék!Tudod nekem nem csak szexre kell valaki,hanem szeretném magam jól érezni egy értelmes lánnyal minden nap! ;)
2017. febr. 6. 20:35
 24/36 anonim ***** válasza:
A kérdező az én csajom, és nem akarom felcsatolhatóssal megdugni. És azt a két szót talán épp csak elírta, ettől még sokkal értelmesebb mint te, kedves 54%-oska.
2017. febr. 6. 22:06
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Utolsócska,te már csak tudod,hogy a kérdező milyen kvalitásokkal bír! ;)
2017. febr. 6. 22:14
 26/36 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tudom.
2017. febr. 6. 22:16
 27/36 anonim ***** válasza:
Hátb szki akkor már nekem is a barátnőm ha mindenkinek :D. Viccet fèlretève: Nem. Ha valamelyikőtök igazat mond, akkor beszéljétek meg. Ne erőltessetek rá semmi olyat a másikra amit nem szeretne. Szemèly szerint èn se élveznék olyan dolgot ami fájna, és ha a barátnőm akaratos lenne és rajtam akarná kiélni a szadista hajlamait, akkor nyitnám az ajtót ès mondanám, hogy lehet olyat keresni aki vevő rá.
2017. febr. 6. 22:20
 28/36 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy 3 szóból te már ismersz. :D

Hidd el, nekem sem kell olyan, aki előre ítélkezik, meg elkezd személyeskedni és azt képzeli magáról, hogy ő egy mondatból megismer egy embert. Te csodás hibátlan emberi lény, Isten mentsen tőled. Nem csodálom, hogy még mindig egyedül vagy.:D

2017. febr. 6. 22:21
 29/36 anonim ***** válasza:

Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hogy jött ez a téma fel nálatok?

-szivem, olyan jó lenne ha használnánk felcsatolhatóst...meg akarnálak szárazon d*ugni!! Vagy ez hogy jött? :O

Miòta vagytok együtt???

2017. febr. 6. 23:02
 30/36 A kérdező kommentje:

Na jó.:D

Feljött a felcsatolhatós téma, hogy kipróbálnánk. Aztán később heccelt valamivel a barátnőm, hogy megleckéztet. És ezt mondta, én meg mondtam, hogy kiírom ide.:D

De nem akar meg dugni szárazon igazából, meg megbeszéltük a dolgokat ezzel kapcsolatban. Nincsenek szadista hajlamai sem.

Ja és tényleg a 88%-os az igazi, még véletlen sem az a fogyatékos 54%-os. :D

7.5 éve vagyunk együtt.

2017. febr. 6. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!