Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megakar dugni felcsatolhatóssal szárazon. Mit tegyek?
Én nem értem miért akarja ezt tenni velem.:( Eddig normális volt.:(
Privát üzenetekre nem válaszolok, nem azért írtam ki a kérdést, hogy ismerkedjek...
#8:
Ezt teljesen rosszul gondoltad. A leszbikusság azt jelenti, hogy számára egy másik nő izgató szexuálisan, egy férfi pedig nem és párkapcsolati szempontból is azonos neműhöz vonzódik. A leszbikus szó semmilyen szexuális módszert/cselekvést nem takar, nem utal arra, hogy milyen módon szexelnek.
Vagy szerinted, ha én szeretem kinyalni a barátnőmet, akkor férfiként is leszbikus hajlamaim vannak? Ez eléggé paradoxon ...
Biztos sok volt a hentai...(erőszakos anime)...akkor ha ennyire szereti, miért nem te teszed beneki szárazon...utána csak elgondolkozik...hogy hoppá...mégse olyan jó az...vaaaagy egy szadista állat..akit jobb ha dobsz, biztos már nagyon biztonságban érzi magát a kapcsolatotokban, ezért mert ilyet kijelenteni.
Viszont ha egyszer megteszi akaratod ellenére, vagy ráutaló magatarása van akkor nyugodtan mehet a rendőrségre...
De az ilyn egy beteg ember...aki a másiknak fajdalmat akar okozni, az nem normális, nem is szereti a másikat aki ilyet tenne.
Jó, ott van a masik oldal, ha valaki szereti magát szárazon dugatni az csinálja, de mást ne kényszerítsen ilyesmire...
Véletlenül nem te tetted fel ezt a kérdést ès próbálod a "barátnődnek" beállítani magad? http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__838..
Egy kicsit átlátszó, legközelebb kreatívabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!