Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szolnatok lanyok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok lanyok, ha a baratotok arra kerne, hogy straponnal (felcsatolhatossal) dugjatok meg a feneket?

Figyelt kérdés
Az enyem erre ker, de nem tudom h mit csinaljak, kicsit tartok tole mert meg nem csinaltam ilyet senkinek. Ti megtennetek? Mire kene figyelni kozben?
2016. dec. 15. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Én megtenném,nem figyelnék semmire,ha fáj neki akkor is szétdugnám:"D

18/L

2016. dec. 15. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
en fiu letemre nezek neha ilyen videokat felizgat, nez te is a neten es csinald ugy neki, meg kell vmi sikosito vagy isten tudja mi ne szarazon dugd szet a pasid.
2016. dec. 15. 14:18
 3/10 csajszibarck18 ***** válasza:
Csináld neki ha igazán szereted és úgy csináld,hogy ne fájón neki ennyi😁
2016. dec. 15. 14:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Es ha sok sikositoval kicsit erosebben "megdugom" es kicsit kellemetlen neki, attol ugy nem lehet nagy baja?
2016. dec. 15. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

#1: Te valami komplexusos p.i.c.s.a. lehetsz (vagy csak troll).

#Kérdező: Síkosító és ne túl nagy mérettel kezdjetek ha eben még a pasid tapasztalatlan. Hidd el elsőre egy ujj is meglepően soknak tűnik, hát még ami vastagabb. Egyébként a pasidnak ezzel nagy jót teszel. A prosztata egy igen érzékeny szerv és elég heves szexuális ingereket lehet vele kiváltani. Mivel az csak végbélből érhető el, így ha megteszed neki nem semmi élvezethez juttatod. És aki jönne vele, hogy ez b.u.z.i.s, az erős tévedésben van.

Beszéljétek meg milyen felcsatolhatóssal próbálná ki, de eleinte talán csináld ujjal, hogy szokja.

2016. dec. 15. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Megtenném.
2016. dec. 15. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
A volt csajom mindig újjazott miközben szopott,írtóra élveztem! Aztán késöbb csak úgy rendszeresen megújjazta a seggem és elmentem tőle,őt is nagyon felizgatta! Nincs ebben semmi ratyis én is élvezném ha egy jó csaj megdugna.
2016. dec. 15. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Az 5-nek teljesen igaza van!

Ezert nem szoktam erteni az olyan buta ferfiakat akik noket szeretnek hatulrol... Mert naluk semmi nem indokolja a ferfiakkal szemben.

2016. dec. 15. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Volt ilyen párom. Ő vette meg a felcsatolhatóst. Nem szoltam semmit megcsináltam
2016. dec. 15. 15:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is megcsinálnám. Már csak azért is, mert érdekel, hogy milyen a másik oldalon lenni... :D Meg persze, ha ez neki tényleg jól esik, akkor pláne. Csak nem szabad túlzásba vinni.
2016. dec. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!