Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Itt tényleg csak kamu leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tumblerislifeeee kérdése:

Itt tényleg csak kamu leszbikusok vannak?

Figyelt kérdés
Csak egy olyan lánnyal találkoztam eddig aki nem kamu és nem egy pedofil ferfi aki nőnek adja ki magát. Ti is így vagytok ezzel??
2016. dec. 13. 06:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom en szoktam kepet adni, ha kernek. Ha gyanus, hogy pasi ker, akkor kuldok olyat, amin naluk helyesebb fiunak nezek ki, arra meg kiverni sem fogjak es le is kopnak. :D De ha megis pasi nem tudom mit kezd egy tok atlag keppel barkirol is...

Telefonszamot nem adnek par uzenet utan.

Meg kell valogatni kire ir ra az ember meg kinek valaszol.

Egyebkent a pasik tipikus kezdo kerdese meg a milyen napod volt meg a szokasos gyoker "mizu".

2016. dec. 13. 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikus is vagyok, lány is, tehát kétlem, hogy kamus, de én a legközelebbi ismerőseimmel is rühellek telefonon beszélgetni, nem hogy idegenekkel. Az arcom publikus, a facebookon is megnézheti mindenki, azt is esetleg megadom, de ne hivogassanak még ott se :D

De alapvetően nem ismerkedem itt (lévén van barátnőm), de a legtöbb ember, akit itt ismertem meg, az tényleg leszbikus lány volt.

2016. dec. 13. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Vannak bőven!

Ha valaki rád ír és bizonytalan vagy kilétébe, kérj tőle telefonszámot, hogy megbizonyosodj, tényleg az-e, akinek magát kiadja!!

2016. dec. 13. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak ki kell röhögni azokat, akik leszbikusoknak adják ki magukat.

Ne foglalkozz velük és kész!

2016. dec. 13. 18:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Itt nem szabad ismerkedni, ez az oldal egyáltalán nem erre való.

baltával sem próbál senki almát hámozni

2016. dec. 13. 21:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tom, én bi vagyok :)

L

2016. dec. 18. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!