Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy találnak maguknak párt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találnak maguknak párt a leszbikusok?

Figyelt kérdés
Mármint olyan nehéz mert ugye nem lehet tudni kinek tetszenek a lányok
2016. dec. 7. 18:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én sehogy sajna
2016. dec. 7. 19:14
 2/14 anonim ***** válasza:
18%

Érdekes ez tudod, mert ahogy én észre veszem az azonos neműek közt nincs túl sok párkapcsolat.

A legtöbben csak szexelni járnak össze.

Jó, mondjuk a hetero verzióban is van ilyen, de arányaiban sokkal több a hetero párkapcsolat, főleg a tartós.

2016. dec. 7. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

2-es, érdekes, mert az én ismeretségi körömben meg alig van olyan leszbikus, akinek ne lenne párkapcsolata, vagy ha épp nincs, akkor ne akarna tartósat.

Szerintem emberfüggő, nem pedig szexuális beállítottság kérdése.

2016. dec. 7. 19:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én neten keresztül ismertem meg a mostani barátnõmet :)
2016. dec. 7. 19:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Na ezt én is szeretném tudni! :D
2016. dec. 7. 19:53
 6/14 anonim ***** válasza:

Neten próbálkozom, de sikertelen sajnos. Szórakozóhelyeket nem ismerek a környékemen, ahol leszbikusokkal lehet ismerkedni. Ismerősi körömben nincsenek olyan lányok akik a lányokhoz vonzódnának, szóval "várom a csodát".

19/l

2016. dec. 7. 20:29
 7/14 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni. Esetleg valakinek valami jó ötlet?:) 17/L
2016. dec. 7. 21:26
 8/14 anonim ***** válasza:
pl itt is lehet találni,akár ezzel a kerdeseddel is :) en mondjuk badoon talaltam
2016. dec. 7. 22:39
 9/14 Supra999 válasza:
Nehezen.. főleg tartósat és aki őszintén szeret...
2016. dec. 8. 08:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Passz. Probalkoztam neten is, bulikban is, de nem jott ossze. Bulikban szerintem nagyobb esellyel mennek csak szexre, eleve illuminalt allapotban van a nagy tobbseg, porges van stb. Neten sok a kamus, olyan, aki huzza-tolja a talit. Nalam azba gond, hogy,aki nekem jonne be annak en nem es forditva. Eloben sajnos mindig hetero fog meg. :( 24/L/L
2016. dec. 8. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!