Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találnak maguknak párt a leszbikusok?
Figyelt kérdés
Mármint olyan nehéz mert ugye nem lehet tudni kinek tetszenek a lányok2016. dec. 7. 18:59
2/14 anonim válasza:
Érdekes ez tudod, mert ahogy én észre veszem az azonos neműek közt nincs túl sok párkapcsolat.
A legtöbben csak szexelni járnak össze.
Jó, mondjuk a hetero verzióban is van ilyen, de arányaiban sokkal több a hetero párkapcsolat, főleg a tartós.
3/14 anonim válasza:
2-es, érdekes, mert az én ismeretségi körömben meg alig van olyan leszbikus, akinek ne lenne párkapcsolata, vagy ha épp nincs, akkor ne akarna tartósat.
Szerintem emberfüggő, nem pedig szexuális beállítottság kérdése.
4/14 anonim válasza:
én neten keresztül ismertem meg a mostani barátnõmet :)
5/14 anonim válasza:
Na ezt én is szeretném tudni! :D
6/14 anonim válasza:
Neten próbálkozom, de sikertelen sajnos. Szórakozóhelyeket nem ismerek a környékemen, ahol leszbikusokkal lehet ismerkedni. Ismerősi körömben nincsenek olyan lányok akik a lányokhoz vonzódnának, szóval "várom a csodát".
19/l
7/14 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni. Esetleg valakinek valami jó ötlet?:) 17/L
8/14 anonim válasza:
pl itt is lehet találni,akár ezzel a kerdeseddel is :) en mondjuk badoon talaltam
9/14 Supra999 válasza:
Nehezen.. főleg tartósat és aki őszintén szeret...
10/14 anonim válasza:
Passz. Probalkoztam neten is, bulikban is, de nem jott ossze. Bulikban szerintem nagyobb esellyel mennek csak szexre, eleve illuminalt allapotban van a nagy tobbseg, porges van stb. Neten sok a kamus, olyan, aki huzza-tolja a talit. Nalam azba gond, hogy,aki nekem jonne be annak en nem es forditva. Eloben sajnos mindig hetero fog meg. :( 24/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!