Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb úgy párt találni, ha valaki nem majmolja a többieket?
Természetesen van esélyed. Megértem, hogy nem akarsz beállni a sorba, nem tetszik ez a stílus. Nem is érdemes mégis megváltozni, nem éreznéd magad jól, ha nem jön be ez a divat. DE az is fontos, hogy ettől függetlenül ápolt legyél, tiszta ruhákba járj. Azaz: nem baj, ha nem olyan a hajad, mint a legtöbb mai srácnak, de figyelj oda, hogy ne zsírosodjon (ez csak egy példa, mert lehet, hogy tüsire van nyírva a hajad, fogalmam sincs, ezt csak ilyen szemléltetésképpen írtam).
Nekem egyébként az ennyire [link] kigyúrt pasik nem is jönnek be. Ez már bűven az undorító kategóriába tartozik nálam. (Persze azért egy kis izom sosem árt. Ez még bőven awww kategória, de marad csak álomnak: [link] )
De hidd el, normális lánynak nem is igazán ők az esetei:
(És itt hozzátenném, hogy láttam már a páwák közül is helyes gyereket, aki visszafogottabb volt)
A lényeg, hogy öltözködésnél figyelj arra, hogy a ruhadarabok passzoljanak egymáshoz (ne vegyél fel lila trapéznadrágot piros kötött pulcsivalxd), és mint már említettem, legyél igényes. Ezek mellett pedig fontos a kisugárzás is. Ha látsz egy lányt és egyből arra gondolsz, hogy "Jaj, biztos nem tetszek neki, mert nem olyan a stílusom, mint annak az ecsetfejű srácnak ott és nem vagyok kigyúrva és ezmegaz...", akkor az látszik rajtad. Igenis, neked egyéniséged van, tessék pozitívan állni a dolgokhoz!
Fel a fejjel, egy normális lány lépes túllátni az ilyen felszínes dolgokon.
15l
Persze, figyelek az ilyen dolgokra, fürdök rendesen, hajam rendben van, bohócnak sem szoktam öltözni :D
Köszönöm a válaszokat. Nem lenézésből, de 2., 15 éves létedre elég értelmesnek tűnsz, remélem több ilyen is található a generációdban mint te, mert felénk sajnos ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!