Biszexek és Leszbikusok, hogy kerestek magatoknak párt?
Figyelt kérdés
Én személy szerint egy 15 [nem sokára 16] éves, biszexuális lány vagyok, és érdekelne, hogyan lehet egy nekem hasonlónak párt találnia. Eddig nem jött össze ^^"2012. jún. 7. 17:26
1/17 anonim válasza:
Hát... nem könnyü... nem tom' mondjuk online...
2/17 anonim válasza:
attól függ. Fiút neked könnyebben, lányt nehezebben. Viszont tény, hogy a legtöbb lányban benne rejlik a biszexualitás
3/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom online még nem próbáltam, és az igaz, hogy fiút "könnyebb" találni és habár biszex vagyok, a lányokat jobban szeretem.
Köszi a válaszokat :)
2012. jún. 7. 17:34
4/17 anonim válasza:
Igen, online lehet keresni, bár nagyon nehéz, én is próbáltam már, de valahogy mindig abbamaradtak a dolgok :) De neked sok sikert! :)
17L
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi ^^
2012. jún. 7. 17:39
6/17 anonim válasza:
hát szerintem még itt is elég sok bi/leszbi lányt találsz. csak keresgélni kell:)
7/17 anonim válasza:
14/L biszex vagyok privit küldhetsz:)
9/17 anonim válasza:
és nekem is küldhetsz privit :)
10/17 A kérdező kommentje:
Küldtem privit~
2012. jún. 15. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!