Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Hogyan felejtsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Hogyan felejtsek el valakit, ha folyton vele vagyok?

Figyelt kérdés

Lassan három éve vagyok szerelmes az egyik legjobb barátnőmbe. Egy ideig én is azt hittem,hogy csak egy pillanatnyi érzés és hogy nem lehetek leszbikus, vagy akár csak biszexuális, de most már teljesen egyértelmű, hogy az vagyok és nem tudom elfelejteni a barátnőm. Ráadásul ő is mindig hozzáad egy kicsit a beszélgetéseinkben és mindenben, pedig nem tudja,hogy mit érzek és semmit nem változott a helyzet, de már nem tudok nélküle lenni, teljesen depressziós vagyok,ha egy hétig nem látom. Egyértelmű, hogy nem lesz belőle semmi,de nem tudok véget vetni neki. Próbáltam pasikkal lenni, de egyre kellemetlenebb kimagyarázni magam, hogy mért nem akarok kapcsolatot. Hogy tudnék kiszeretni belőle a legkevésbé fájdalmas módon?

Segítsen valaki légyszi!!!!

2012. máj. 12. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont úgy,mint a nem leszbikusok.
2012. máj. 12. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Még középiskolás koromban volt egy barátnőm, aki szerelmes volt a szobatársába (koleszosok voltunk) meg oszt. társak is. Nagyon oda volt szegény, aztán el is mondta neki.. jó darabig nem állt vele szóba, aztán később se nagyon vitte túlzásba, nagyon távolságtartó lett.

Azt mondta a bnőm, hogy jobb lett volna, ha nem mondja el. Aztán vége lett a sulinak, nem találkoztak, elmúlt, talált másik lányt, aki már viszonozta:) ne ragadj le egy embernél, csomó ismerkedési lehetőség van lányoknak.

2012. máj. 12. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom,egyszerűen is hangzik, de három év folyamatos együttlét eléggé közel hozott hozzá. Ő is biszexuális, de kapcsolatot soha nem kezdene lánnyal, ami még nehezebbé teszi. Bár én sem akarok feltétlenül kapcsolatot vele, pont azért, mert tudom, hogy ő nem, de minden hozzá köt.
2012. máj. 12. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
ha bisex akkor hogy nem kezdene kapcsolatot lánnyal? ezt nem értem akkor csak hetero max kicsit vonzzák a lányok is
2012. máj. 20. 13:05
 5/6 A kérdező kommentje:
A családja miatt főleg, meg a barátai miatt, úgyhogy inkább csak smárolgat csajokkal, mikor nem sokan tudhatják meg.
2012. máj. 20. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy a nem leszbikusok: veszel egy mély levegőt és megszakítod vele a kapcsolatot, ez másképp nem megy. Én a helyedben mindenképp elmondanám neki, mi a dörgés teljesen egyértelműen, nyíltan és ha úgy érzi, ő ezt nem tudja/akarja viszonozni, meg kell szakítanunk a kapcsolatot, hogy túlléphessek rajta. Ez az egyetlen megoldás, az őszinteség.
2012. máj. 23. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!