Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti lányok akiknek még soha nem volt barátjuk! Nem szokták az ismerőseitek azt hinni, hogy leszbikusok vagytok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 21:45
1/6 anonim válasza:
Jesszus, dehogy. :)
Remélem legalábbis, hogy nem.
2/6 lila nyuszi válasza:
Szerintem nincs olyan ismerősöm aki ezen gondolkodna. 2 lánnyal tartom a kapcsolatot, velük is csak pár havonta beszélgetek. Rajtuk kívül "csak" család van, de nekem jó így. :)
3/6 anonim válasza:
Egyik barátnőmről mindenki azt hiszi,hogy leszbikus,mert 20 felett van és nem volt még komoly kapcsolata :)
4/6 anonim válasza:
Nekem sem volt még, nem is nagyon ismerkedem. Én is elgondolkoztam már ezen. Akikkel közeli kapcsolatban vagyok azok úgyis tudják, hogy nem vagyok az, mert beszélgetünk pasikról, mások véleménye meg nem számít, de ha azt hinnék még örülnék is neki, mert magamban röhögnék, hogy ilyesmit hisznek rólam. :D
5/6 anonim válasza:
20 év feletti lányok akiknek még soha nem volt barátjuk nyugodtan írhatnak nekem :)Nem camsexes 100kilós 40es férfi vagyok:D
22/F
Remélem ír valaki:)
6/6 anonim válasza:
rólam is mondogatják,h leszbi vagyok xD
egészségükre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!