Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon szerelmes vagyok reménytelenül. Segítsen valaki?
Van egy csaj osztálytársam.
szép.okos.kedves,vicces, bolondos csak nekem van egy bajom vele, hogy a pasikat szereti én meg lány vagyok, de szerelmes vagyok belé és mondta már, hogy nagyon bír meg, hogy a suliban az egyik legszebb lány vagyok,de Ő nem úgy értette. Mit csináljak ??
semmit.
maradj a háttérben és vájd bele a szemedet a hátába 1 jó nagy adag rosszindulattal párosítva.
kihagytad a korod... 13-tól 15-ig?
NŐLJ FEL, és viselkedj emberi lényként...
a korom 19. ilyen válaszokkal szerintem nem nekem kéne felnőni és emberi lényként viselkedni.
Ha nem vagy elég érett egy témához. Valamint nincs meg az a bizonyos intelligenciád nem kell ám válaszolni;)
5 éves*
kezdő angol 0.-ban.
Akkor idén ballagsz el, ez jó. Mert szerintem felejtsd el. Sok ilyen sztorit hallottam. Ezek az elvben hetero lányok belevágnak a leszbikus kapcsolatba, de aztán fölbukkan egy pasi.
Szerintem nem érdemes. De mivel te teljesen bele vagy esve, gondolom ez nem számít. Figyelj, én is hülye vagyok, a szívemre hallgatok. Jelenleg nem vagyok szerelmes, úgyhogy most az agyam azt mondja Neked, hogy NE csinálj semmit. De, ha netán te lennél a kivétel, és boldog lennél ezzel a lánnyal, azt a szívem nem bocsájtaná meg az agyamnak, szóval kérdezz rá. :) Várd ki, amíg a sulinak vége, addig is tölts vele sok időt, "lassú udvarlás", aztán kérdezz rá. Nem tanácsolom szóbeli után közvetlenül, mert akkor azon is idegeskedsz majd, hogy mi sül ki az egész beszélgetésetekből, és esetleg elszúrod a szóbelid.
Remélem tényleg kivétel leszel, de ha netán mégsem, akkor a jövőben próbálj esélyt se adni az ilyen szerelmeknek.
Az osztályban tudják, hogy leszbikus vagy?
19/L (leszbikus; 5 osztályos; angol tagozat ;))
/bocsi ha zavaros, fáradt vagyok és láttam, hogy érdemi választ nagyon nem kaptál/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!