Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy valaki soha ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valaki soha ne találjon magának párt?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és az emberek többsége szerint csinos vagyok, kedves arcom van, stb. Ezt nem nagyképűségből írtam, csak gondoltam fontos információ, hogy a külsőmmel nem igazán van baj.

4 kapcsolatom volt, mind a 4x elhagytak.

Volt egy, amit megérdemeltem, mert úgy viselkedtem, ahogy.. de a többi kapcsolatomban szimplán csak naiv voltam.

Alapból őszinte vagyok mindenkivel, és el is várom, inkább régimódi vagyok, tehát lehet hogy furcsa, de hűséges típus, soha nem jutott eszembe megcsalni akárkit is, és nem célom sűrűn váltogatni a partnereimet, éppen ezért hosszútávú kapcsolatot szeretnék.

A baj ott lehet bennem, hogy ragaszkodó típus vagyok, és hamar szerelembe esek. És annyiszor hazudtak már nekem az emberek (nem csak párkapcsolat), hogy sokszor féltem elhinni, hogy ez és ez a jó velem történik meg. Kételkedek mindenkiben (persze ezt nem mondom ki senkinek).

Amikor elhagytak rendszerint reménykedtem még sokáig utána, persze tök feleslegesen. Makacs vagyok nagyon és nem voltam hajlandó elfogadni az exeim döntését soha, ezért is reménykedtem, lázadtam, így nem tudtam tovább lépni. Most is egy csalódás után vagyok, most már rájöttem, hogy ez a lázadás nem jó, és most másképp csinálom, tehát igyekszem beletörődni. :(

Ezt megtanultam. És azt is, hogy nem szabad görcsösen keresni, mert akkor nem sikerül. Mind a 4 barátommal akkor ismerkedtem meg, amikor nem hiányzott nekem semmilyen párkapcsolat.

Mi baj lehet még velem szerintetek?

2012. ápr. 20. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a görcsösség. Ugyanebben a cipőben jártam, amíg egyszer apámtól (!) kaptam egy fejmosást, hogy olyan vagyok, mint egy nyitott könyv, így ne várjam, hogy bárki érdeklődését fenn tudom tartani, hiszen kiismernek seperc alatt.

Akkor tudatosan kezdtem visszafogni magam és lassabban adagoltam "magamat". 24 évesen végül találkoztam a jelenlegi férjemmel - tényleg ennyit számít, hogy mennyire borítja rá magát az ember a másikra.

2012. ápr. 20. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled semmi baj. Szerintem inkább zárkózott vagy és félsz magadat adni. Idomulni sem kell senkihez sem. Ha úgy ismernek meg, amilyen vagy, úgy fogadnak el, vagy nem.

Sok mindent sok mindenkinek pedig nem kell mondani, mert megérzik. (kételkedés mindenkiben)

A külső pedig (szinte) semmit sem számít. Nézd csak meg, sok előnytelen külsejű ember tud élni boldog kapcsolatban.

2012. ápr. 20. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Párt találhat bárki,viszont közel se biztos az hogy vele fogja leélni az egész ékletét.Gondolj csak arra ,hogy a házasságok közel fele válással végződik.

Rendkívül bonyolult egy férfi és egy hölgy kapcsolata,mi például akkor jöttünk rá hogy mennyire kiüresedett a kapcsolatunk amikor felnőttek a gyermekeink.Már nem volt közös cél,mint két idegen éltünk együtt.Addig ez fel se tűnt mert hajtottunk azért ,hogy a gyermekeket felneveljük.

Még nagyon fiatal vagy,és ahogy írod csinos is,tehát nem kell aggódnod.Sokszor saját hibáiból tanul az ember és az jó ha valaki ezt megteszi,legfontosabb hogy akit szeretsz azt feltételek nélkül tedd,tudj kompromisszumokat kötni.

2012. ápr. 20. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A ragaszkodásból vegyél vissza. Aki felteszi a kérdést mindig tudja a választ is. Másképp nem tudná megfogalmazni a kérdést. Továbbmegyek egy gondolattal. Előbb mindig a válasz van meg, csupán kérdés formájában formálódik. Te magad adtad meg a választ magadnak,pl."feleslegesen reménykedtem", "kételkedek mindenkiben"(persze elsősorban önmagadban:" féltem elhinni...hogy ez a jó velem történik meg")"nem szabad görcsösen keresni". Pontos válaszokat írtál. Hová lett a kérdésed? Aki ilyen fokú önismerettel rendelkezik,aki ennyire tisztában van az elvárások és a csalódások összefüggéseivel, mit is akar még megtudni. Egy 22 éves kedves fiatal lány, aki valaha naiv volt. De már nem az...
2012. ápr. 20. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Semmi. Még csak 22éves vagy, és már volt 4 barátod. Egyik sem lett a férjed. Nekem kb annyi jött le, hogy bejössz a fiúknak, csak ők még éretlenek voltak.
2012. ápr. 20. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már. Nem vagy elveszve. Nekem is 4 kapcsolatom volt, mielőtt rátaláltam arra aki aztán a férjem lett. Én is akkor 22 éves voltam. Én is hülyén viselkedtem előtte, de mindig a következő kapcsolatba egyre több tapasztalatot vittem tovább. Sokszor nálam is a túlzott ragaszkodásom volt a hiba, illetve a makacsságom és a sértődékenységem. Amikor megismertem a férjem, igyekeztem mindent másképp csinálni, mint előtte. Nagyon türelmes voltam, hagytam, hogy kibontakozzanak a dolgok, nem erőltettem semmit, nagyon szerettem, de igyekeztem nem rajongani, mert azzal sokszor elriassza az ember a férfiakat. Kicsit azt kell érezniük, hogy nem olyan biztos a helyzetük, így ők fognak jobban ragaszkodni.
2012. ápr. 20. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:

22 éves vagy, tapasztalnod kell, ritka az aki, elsőre megtalálja az Igazit (és az viszonozza). A ragaszkodás a mai világban nem túl "elfogadott, ráadásul lehet beteges is, még ha az illető nem is érzi annak. Amit leírtál, elég rossz tulajdonságok (és sok is van belőlük): makacs vagy, nem voltál hajlandó elfogadni az exeid döntését, reménykedtél, lázadtál, sokszor félsz elhinni, hogy ez a jó veled történik meg... Hmmm... Engedd el ezeket az érzéseket.

Érdekes, hogy felismerted a hibáidat, és mégis rákérdezel, mi baj lehet veled. Ha belátod, mit csinálsz rosszul, változtass rajtuk, és már meg is van a megoldás.

2012. ápr. 20. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!