Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Biszexek és Leszbikusok, hogy...

Biszexek és Leszbikusok, hogy kerestek magatoknak párt?

Figyelt kérdés
Én személy szerint egy 15 [nem sokára 16] éves, biszexuális lány vagyok, és érdekelne, hogyan lehet egy nekem hasonlónak párt találnia. Eddig nem jött össze ^^"

2012. jún. 7. 17:26
1 2
 11/17 Névtelen láány*.* válasza:
14/L irj privit
2012. jún. 16. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól is függ hová valósi vagy. :) Nagyobb város (Bp, Miskolc, Debrecen .. ) vagy inkább vidéki. Bár nekem ígyse sikerült, hogy városban lakom, de ez már csak az én balszerencsém :D
2012. jún. 18. 14:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok, de néha szoktam pesten időzni (sok rokonom van ott).
2012. jún. 18. 14:59
 14/17 anonim válasza:
nekem is írhatsz :) 20/L
2012. jún. 18. 15:12
 15/17 anonim válasza:

Nekem is küldhetsz privit! :)

Bár elég messze laksz..

egy biszex 15/L :)

2012. júl. 6. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Pécsen elég sok leszbikusról tudok :'DD (de nekik van barátnőjük...)

Pesten könnyebb a helyzet, elég sokan felvállalják és a suliban is rengetegen vannak...te nem tudsz a sulidból hasonló beállítottságú lányról??

Mondanám, hogy járj el melegbárba vagy ilyesmi, de a korodra való tekintettel még nem hiszem, hogy beengednének ilyen helyre (bár én is 17 voltam, amikor Pesten először elmentem olyanba x)) nem figyelték, hány évesek vagyunk).

Itt is lehet találni elég sok leszbikust, akik egész jó fejek ;D respect a bandának.

Úgyhogy én azt tanácsolom, először itt próbálkozz ;) sok sikert ^^

18/L

2012. júl. 8. 23:21
 17/17 anonim válasza:
pécsi bi 18L. írjatok privit^^
2012. aug. 22. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!