Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a tény a leszbikusok/biszexuálisok körében, hogy lényegesen többen vannak azok akik párt, párkapcsolatot keresnek?
Szemben a mai férfiakkal akiknek túlnyomó része csak egy éjszakás kalandot keres,illetve/és menekül a kapcsolatot elől.
Mindenkinek köszönöm a válaszát,aki kifejti! :)
Én inkább a komoly párkapcsolat híve lennék. Amikor egyéjszakás kalandjaim voltak, mindig a lányok miatt történtek meg. A legtöbb kapcsolatom egy átverés volt. Már a második napon szexelni akartak, megkapták, utána egy hét tömör szexre kellettem, majd otthagytak.
18F
Nekem is sántít kicsit az első válaszoló története..de azért van benne igazság a részemről. Kalandokban/szex barátokban soha nem szenvedtem hiányt, viszont akivel komolyan akartam volna az átbaszott.
Nem tudom a leszbikusoknál hogy megy, de itt biszex lányokról is beszélek akik átvertek. Szóval ne feltétlenűl minket, pasikat vegyél elő egyből, hogy milyen szemetek vagyunk, bár igazad van, de a lányok is ugyan olyanok.
Én is eltudnék már viselni egy normális kapcsolatot, nagyon is.
22F
kérdező a szavak jelentésével tisztában vagy?
a tény az igaz,ami nem tény az (lehet) állitás,stb.
te most egy állitás igazság tartalmát keresed.
én tartos sex kapcsoltot keresek.nem akarok sem egyéjszakást sem párkapcsit legalábbis férfivel biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!