Emberek akik a Jobbikra szavaztak tagadják, hogy szélsőséges párt lenne, pedig ez tény. Mi ennek az oka?
Kedves Kérdező!
Fogalomzavarban vagy!
Ugyanis a Szélsőséges azt jelenti hogy fegyveresen,erőszakkal akarja átvenni a hatalmat vagy megdönteni a rendszert.A Jobbik nem ezt akarja!
A Jobbik mivel elfogadja a rendszer "játékszabályait" ezért nem szélsőséges.
Viszont a Jobbik mint ahogy a vezetőik is mondják:RADIKÁLIS.
Tehát gyökeres változásokat akarnak elérni a politikai életben.Programja tisztán magyar nemzeti érdekeket képviselő program.Amivel csak egyet lehet érteni!
Mindenekelőtt azt nézd meg, hogy ki mondja, hogy "szélsőséges", "rasszista"? Lehet, hogy pont az, aki szélsőséges és rasszista és úgy akarja elterelni magáról a figyelmet, hogy a másikat sározza be.
Gondolj csak vissza a választások után hogy reagált Lendvai? Nem azt magyarázta, hogy mi az oka annak, hogy csak ilyen kevés szavazatot kaptak, hanem indulattól fröcsögve hörgött, hogy azok a mocskos náci Jobbikosok stb. ... és lám-lám, hogy beindult ellenük a diktatórikus módszerekkel dolgozó baloldal.
Gárda: A gárda emberei ki mernek menni cigánybalhés területekre. Segítenek kimenekíteni életveszélyben lévő embereket - míg a rendőr csak akkor megy ki a mentéshez, ha az a mocskos egyenruhás gárdista ott van.
Jobbik: tisztességes párt. Aki támadja: rasszista, mert a magyar rassz ellen támad. A Gárda-elleneseknek: a cigók igenis félnek a gárdától, mert sokan vagyunk, és erőt sugárzunk. A Gárda soha nem fog együttműködni a korrupt magyar rendőrséggel. A csendőrség lesz az igazi megoldás.
Hajrá Jobbik!
Pwedig igaza van nagyon is a kérdezőnek, most azért mert pár elvakult jobbikos itt letámadja, még nem biztos, h nektek van ám igazatok.
A gárdát pedig felejtsétek már el, elmebeteg társaságra nuincs szükség sztem, fel lett oszlatva, kész, vége! Most már keményebben büntetni kellene aki a gárda színeiben próbál bármit tenni vagy szervezkedni. Nemhog ytüntetgetni, a nagy frászt, szélsőségeknek nincs helye, aki pedig mégis ezzel jön elő, le kell csukni, nincs más megoldás. A végén még elszabadul a pokol olyan szinten, hogy fasiszta eszmék is teret nyernek.
Itt ez a melegüldözés pl, én ezen akadok ki nagyon, érdekes, h civilizált országokban ez nem probléma, itt pedig valamiért az a maygar, aki jó hangosan tud "fújbuxi"-zni vagy "mocskosbuxi-zni torka szakadtából. Ez itt kérem szépen a "díszmagyar". Hányadék maximum .......
Mondom én h elmebeteg banda. Én nem vagyok meleg, csak éppen volt is meleg osztálytársam és most is van meleg haverom, és soha nem értem kinek mi a gondja, mert tök nromális, kétdiplomás srác, ez a nagy utálat a tudatlanságra vezethető vissza, na de pont a hasonló megnyilvánulásoknak kellene gyökerestől véget vetni már végre.
Én nemtom, valóbanennyire gyengeelméjű sok "gárdista"?? Hiszen tök világosan kimondták a feloszlatást, akkor meg mi a faxról beszéltek??? Nincs gárda és nem is lesz, ennyi.
Rendvédelmi jogokat ?????????????
Jézusúristen ....... ilyet még csak viccből s emondj! Tudod te milyen veszélyes amikor egy fogyatékos és szélsőséges banda kap netán bármilyen jogot?? na nemmm !!
És azért még amit tenni kellene:
A Jobbikat is bírósági ítélettel fel kellene oszlatni, mert szélsőséges eszméknek egy állítólagos jogállamban nincs helye !!!! Remélem, hamarosan megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!