Emberek akik a Jobbikra szavaztak tagadják, hogy szélsőséges párt lenne, pedig ez tény. Mi ennek az oka?
Várható volt a jobbik előretörése a gazdasági válság miatt. Gondoljatok csak arra mi történt 1929 után? Három megoldás született, ebből kettő önkényuralmi rendszer volt (nácizmus, sztalinizmus). Most éppen példát látunk arra, hogy az emberek nem tanulnak a saját (nagyapáik, nagyanyáij) hibáiból. Aki tanult törit, az nagyjából tudja, mi történt a 30-as 40-es években, sőt még utána is.
A Jobbik egy szélsőjobbos, újnyilas párt...mit gondoltok mi lesz ennek a vége??
Az előttem szóló nagyon jól mondta: "ilyen a magyar társadalom". És pont az ilyen társadalmat nem kellene radikális módszerekkel megnevelni. Mert nem fogja hagyni, és a jobbik is egy "rohadt szemét" párt lesz, ha teret kap. Pont ugyanúgy ki fogja fújolni a többség, mint most az MSZP-t.
Mi szükség van egy többvallású országban (ahol pl. az ország keleti felén a katolikus hit igencsak visszaszorult) egyvallású oktatás bevezetésére?
Miben rombolja a magyar társadalmat a kamionos seggriszálós meleg felvonulás?
Mert ezt a kettőt nem értem. Azt ok, hogy a korrupció meg az ún. "politikai bűnözés" ellen akar harcolni. De egy dolgot ne feledjünk. A Jobbik politikai szerepet kapott, és ha jövőre a parlamentbe is bekerül, akkor már ő is hozzáfér a fazékhoz, és könnyen "politikai bűnözővé" válhat... Mert hát ilyen a magyar...
ma 10:03 vagyok
Tudtam, hogy le fogtok pontozni. Fura, hogy nem veszitek észre, hogy olyan dolgokat szajkóztok, amiket valójában nem is értetek, nem láttok mögé, nem tudjátok, mi a társadalmi jelentősége, és hogy a hasonló hozzáállásnak mi volt a múltban a következménye.
Valószínűleg úgysem lehet meggyőzni titeket, ez talán olyan, mintha valaki egy SS katonát próbálna meg győzködni Hitler hülyeségéről. Akit már elkapott a gépszíj, z nehezen lát át a demagóg eszméken.
üdv:
egy szociológus
Érdekes más országokba helyük van? Hollandia,Franciaország
Nem is csoda, hogy az ország mindig is a vesztesek oldalán állt és áll mindig.Nincsen összetartó erő.A cigányoknál ez megfigyelhető, hogy ott vannak olyanok akik összetartanak. Sok birka bedől annak amit mondanak. De majd fognak koppanni az emberek.
10:03
honnan veszed, hogy akik támogatják nem látják át?
Te lennél Uri Geller?
ma 10:50-ra válasz:
Mert illogikus, és terv nélküli. Ha átlátnák, akkor rá is jönnének erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!