Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tényleg csak kamu leszbikusok vannak?
Nem feltétlenül,de a legjobb módszer az amit az előző is írt,privátban kérd el a telefonszámát és mond hogy felhívod.
Én is így szoktam aki kamu az már nem fog válaszolni.Képet meg soha senkinek!
Én sem vagyok kamu ,de telefonszámot csak úgy ismeretlennek nem adok meg,de facebookot megadok...sokan attól tojnak be.
Több lánnyal beszélgettem innen ,szóval nem csak kamuk vannak.
Hogy őszinte legyek engem pont nem érdekel nem ide járok pasizni,csajozni,barátkozni bi vagyok és ide csak nevetni járok néha komoly válaszokat adok meg persze néha vannak kérdéseim is de nem igen van itt olyan réteg akikel komoly barátságba kezdenék meg ilyenek xd
18/L bisex
Na hát én biztos nem adnám meg a telefonszámomat csak úgy és pár levélváltás után képet se cserélek.
Ha én itt nagy ritkán ismerkedésre adom a fejem, az abból áll, hogy napokig, vagy akár 1-2 hétig is csak beszélgetek az illetővel, mindenféle dologról. Ha ezek után sem ununk egymásra, akkor jöhet képcsere, áttérhetünk facebookra vagy ilyesmi, mert legrosszabb esetben is már kialakult egy szimpátia, ami megmaradhat barátságnak, vagy haverságnak.
Jobb esetben meg több is lehet (volt már több is párszor).
Úgyhogy én nem vagyok kamus, de fogalmam sincs, ti hogy ismerkedtek én nem is nagyon találkoztam még itt kamussal. Egyszerű, ha nem szimpatikus, nem állok le vele beszélgetni, mert már pár levélváltás utána rá lehet jönni, ki az aki csak gyorsan letudja a kötelező illemet aztán nyomul ezerrel, mert nincs türelme végigvezetni a történetet.
Hát ez van, aki futószalagon ismerkedik, az ne lepődjön meg semmin.
Ez egy ilyen oldal,ilyenek az emberek.
Én is csak szexpartnert keresek itt,nem sok sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!