Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Itt tényleg csak kamu leszbiku...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tumblerislifeeee kérdése:

Itt tényleg csak kamu leszbikusok vannak?

Figyelt kérdés
Csak egy olyan lánnyal találkoztam eddig aki nem kamu és nem egy pedofil ferfi aki nőnek adja ki magát. Ti is így vagytok ezzel??
2016. dec. 13. 06:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Én speciál TÉNYLEG leszbikus lány vagyok,de online felületeken,főleg itt,tényleg nagyon veszélyes ismerkedni.Én élőben próbálok,tedd te is ezt,illetve képet ne küldj magadról senkinek,se itt se társkeresőkön.Ha pedig 1-2 beszélgetés után szimpatikus a "lány" akivel itt beszélgetsz,mondd,hogy felhívod és beszélgessetek telefonon.Ha tényleg lány belemegy,ha kibúvókat keres,akkor többet ne írj neki.
2016. dec. 13. 06:37
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül,de a legjobb módszer az amit az előző is írt,privátban kérd el a telefonszámát és mond hogy felhívod.

Én is így szoktam aki kamu az már nem fog válaszolni.Képet meg soha senkinek!

2016. dec. 13. 06:50
 3/16 anonim ***** válasza:
En sperciel nem nagyon találkoztam ilyennel, de lehet, hogy csak szerencsém volt
2016. dec. 13. 06:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy sokan kamusnak gondolnak csak mert nem küldök képet magamról és nem szeretnék ezen az oldalon ismerkedni. Én tényleg csak azért vagyok itt, amire ez az oldal való, kérdezek, válaszolok. Ezt a többség nem képes elfogadni és kamusnak titulál privát üziben. 😀
2016. dec. 13. 07:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
komolyan, kiírod IDE ezt a kèrdést ès varod, hogy anoním módon mondják el az igazat? pèlda most nem jut eszembe, de ez olyan, mintha látnál egy csapat embert akik a dohányozni tilos helyen dohányoznának ès megkèrnèd őket, hogy anonim módon x-eljék be, hogy ők cigiztek-e ott..
2016. dec. 13. 07:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok kamu ,de telefonszámot csak úgy ismeretlennek nem adok meg,de facebookot megadok...sokan attól tojnak be.

Több lánnyal beszélgettem innen ,szóval nem csak kamuk vannak.

2016. dec. 13. 08:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Én 3 lányt ismerek személyesen innen, ebből kettővel szex is volt, szóval nem csak kamusok vannak.
2016. dec. 13. 08:55
 8/16 anonim ***** válasza:
67%

Hogy őszinte legyek engem pont nem érdekel nem ide járok pasizni,csajozni,barátkozni bi vagyok és ide csak nevetni járok néha komoly válaszokat adok meg persze néha vannak kérdéseim is de nem igen van itt olyan réteg akikel komoly barátságba kezdenék meg ilyenek xd

18/L bisex

2016. dec. 13. 09:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Na hát én biztos nem adnám meg a telefonszámomat csak úgy és pár levélváltás után képet se cserélek.

Ha én itt nagy ritkán ismerkedésre adom a fejem, az abból áll, hogy napokig, vagy akár 1-2 hétig is csak beszélgetek az illetővel, mindenféle dologról. Ha ezek után sem ununk egymásra, akkor jöhet képcsere, áttérhetünk facebookra vagy ilyesmi, mert legrosszabb esetben is már kialakult egy szimpátia, ami megmaradhat barátságnak, vagy haverságnak.

Jobb esetben meg több is lehet (volt már több is párszor).

Úgyhogy én nem vagyok kamus, de fogalmam sincs, ti hogy ismerkedtek én nem is nagyon találkoztam még itt kamussal. Egyszerű, ha nem szimpatikus, nem állok le vele beszélgetni, mert már pár levélváltás utána rá lehet jönni, ki az aki csak gyorsan letudja a kötelező illemet aztán nyomul ezerrel, mert nincs türelme végigvezetni a történetet.

Hát ez van, aki futószalagon ismerkedik, az ne lepődjön meg semmin.

2016. dec. 13. 09:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez egy ilyen oldal,ilyenek az emberek.

Én is csak szexpartnert keresek itt,nem sok sikerrel.

2016. dec. 13. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!