Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten szép, karcsú, nagy mellű, nőies lány mennyire vonzó egy leszbikusnál? Előnyösebb, ha fiús a kinézet?
Igen ez sok leszbikusnak tetszik.A fiúsakat kevésbék keresik...
21LLbutch
Mindenkinek más tetszik. Én kifejezetten szeretem, ha valakinek szép, nőies alakja van, de belsőre jobban tetszik, ha egy kicsit fiúsabb. :)
L/22/bi
Csak azzal számoltad el magad, hogy valaki teltebb alakkal is lehet "kifejezetten szép", lásd: Jennifer Lopez, Mariah Carey,Salma Hayek.
És "karcsún" is lehet nem vonzó, férfias, lásd: Ellen Degeneres,Ruby Rose..
Ennyi.A személyiséged máris nem bejövős.
jó, csak hát nem a külső számít... azon kívül, hogy arca tetsszen és ne legyen túlsúlyos nekem nincs más elvárásom külsőt illetően...
szerintem amúgy nőiesebb lányokat jobban keresik :)
én kicsit fiúsabb vagyok, vagy inkább andro, de sokaknak ez túl fiús és egyből lelépnek ^^
Nekem mind a két típus ugyan annyira vonzó. Bár a nagy mellek taszítanak. Legyenek normál méretűek, de azért ne azok a nagyon kicsik.
L/16/butch
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!