Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok/nők rejtőzködnek? Vagy csak én vagyok vak?
Figyelt kérdés
Azzal kezdenék, hogy engem kapásból nem ismernek fel (fiús ruhák, kinézet, viselkedés,) és mégse. Látványosan megbámul egy lány, aztán mindig kiderül, hogy hetero én meg már kezdem feladni. Nem látok embereket, se jeleket. És itt nem arra kell gondolni, hogy okvetlenül a szerelem miatt kérdezem, vagy ilyesmi, hanem úgy alapból. A suliba járt egy írtó fiús kék hajú lány, de ő is hetero. Én meg lassan nem értem, hogy tagadják, vagy mi? Képtelen vagyok felismerni egy "lelki társat". Ráérek a kapcsolattal stb, csak semmilyen érzés, hogy ennyire rossz a szemem. Mit kell nézni, keresni? És én, hogy adjam ezt valaki tudatára finoman? Mert persze nem vonulok végig az utcán hangszóróval és egyebek.2016. ápr. 15. 22:25
1/2 anonim válasza:
En is igy vagyok vele sajnos nem szulettem a radar kepesegevel igy nem vagyok kepes csak ugy kiszurni hogy valaki hova is tarzoik.
En mondjuk a szemezgetesre szoktam ramenni abbol azert ki lehet talalni! )
2/2 anonim válasza:
Hát nekem sincs sajnos radarom és ez olyan rossz mindig azt hiszem hogy egy olsan lánnyal szemezgetek aztán kiderül hogy igazából nagyon nem. Hát mit is mondjak elég szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!