Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek a fiús lányok jönnek be?
Volt egy kérdés itt gyk. hogy a femmek a butcok az egymáshoz valók megleptek a válaszok hogy mindenki hogy a butchok ellen van megértem hogy ti nem "férfit"akartok egy kapcsolatban de érdekesnek tartom.
Én tudom hogy a való életben nem így van én is fiúsabb vagyok és volt már hozzám hasonló fiúsabb és nagyon csajos barátnőm is és nem a femmeket hajkurásztam mert ők a hozzám illők/valók.
A lényeg hogy kíváncsi lennék ti mit gondoltok erről a magyar butchok tényleg ennyire férfiasak lennének már?vannak azért még olyanok akik fiúsabb lányokat keresnek?nektek számít hogy néz ki a másik a kapcsolatban?(itt gondolok a stílusra)
Hat valoban elgondolkodtato ha egy lany lanyt szeretne akkor miert olyat keres aki ugy nez ki mint egy fiu!
Akkor ennyi erovel mar fiut is foghatna maganak...
Köszönöm az edigi válaszokat!
És én megértem hogy nem fiút akartok ha a leszbikusok vagytok és ezt megértem de csak van meg a #2 dik valaszolót kivéve akinek még bejönek és kíváncsi lennék nekik miért jönek be!?
Nekem alapjáraton a nőiesség jön be.
Persze, ha beleszeretek egy lányba pont nem azt fogom nézni, hogy butch-e vagy sem.
A nő az nő..
A férfias nő, az szintén nő.
A férfi az férfi.
A nőies férfi az attól még férfi.
Ezek csak a hagyományos értékrendek miatt vannak kapásból elítélve.
Mert egyébként a külső nem is feltétlen utal még az illető szexualitására (persze sok esetben igen, de van kivétel).
Az amúgy a kedvencem, mikor egy leszbikus ennyire elítélően beszél a butch-okról... mintha bármi joga lenne megszólni ezért :D
Oké, nem tetszik a dolog.. el van fogadva. Ettől még nem kell minden egyes kommentbe belefoglalni, hogy mert "én nőt akarok, nem férfit, akkor ennyi erővel férfival is lehetnék"... mert ennek amúgy semmi értelme, fentebb leírtam miért :)
A transzneműség más, de ismerek olyan leszbikust, aki transzszexuális férfival van együtt, minden gond nélkül... de olyanról is hallottam, hogy leszbikus együtt volt transzszexuális nővel.
Ezek nem egyszerű dolgok, ezért akaszt ki mikor valaki kapásból ennyire elutasító, ráadásul úgy, hogy ő maga is "más".
Nem tetszik, oké... de nem kell feltétlen hangot adni neki.
Válaszolok a kérdésre is.
Én is fiús lány vagyok (gondolom már kitaláltátok a szövegelésemből), és egyébként a lányos lányokon akad meg elsőre a szemem, de nem tartom kizártnak, hogy fiús lányba is bele tudjak szeretni, vagy a fent említett egyéb kategóriákba. Persze lehet velem van a gond, hogy kicsit nyitottabb vagyok.
Koszonom utolso!
Es ez nem "baj" vagy hogy mondj nekem is a lanyosabb lanyok jonnek be elsore de meg is volt dolog fiusabb lanyal.
A lenyeg hogy koszonom hogy leirtad a velemenyed koszonom es telejesen igazad van sok esetben lehetnenek elfogadobbak.
Én magam is elég fiús lány vagyok, és a férfiasabb nőket szoktam jobban megnézni.
Sokan gondolják, hogy akkor férfival is össze lehet jönni, amit kifejezetten badarságnak tartok. Attól, hogy fiúsan vagy férfiasan néz ki egy nő, még nőies vonásai vannak, másképp fejezi ki a szeretetét, más a gobdolkodása mint egy férfié. Mert arról nem is beszélek, hogy természetesen női teste van...
Nem gondolom, hogy a külső is kifejezetten fontos lenne, elvégre úgy szetetek bele, ahogy van, és miután beleszerettem nem fogom keresni a hibáit.
Visszatérve egy férfias nőn fogalmam sincs mi vonz, talán az, hogy másképp áll az élethez, van saját stílusa és nem azért van hosszú haja mert mindenkinek. Nem azért jár nőiesen mert ez a követelmény. Felválallja, hogy átlagosan is jól érzi magát.
Èn is a fiúsabb lányokèrt vagyok oda!!!!:)
Szerint em irtó szexik,ès jobban fel tudnak izgatni!!
Tudtok olyan helyet ahol ilyen lányokkal tudnèk megismerkedni?
L/L/21
Én is a fiúsabb kategóriába tartozom, bár ez annyiban nyilvánul meg, hogy nálam a póló+farmer kombó a nyerő egy laza cipővel vagy bakanccsal. Hosszú a hajam és nem igazán vagyok oda a sportokért, mint a sztereotipizált butch-ok, szóval inkább tomboy-nak címkézném magam... Remélem tudjátok az milyen :D
A barátnőm, illetve a lányok akikkel voltam vegyesen voltak nagyon nőiesek, illetve tomboyok, de pl. az exem totál tomboy volt.
19/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!