Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiségre milyen lányok jönnek be nektek?
Nem tudom hogy a külsőm vagy a személyiségem miatt nem vagyok soha jó egy lánynak sem
Én nem gondolom magam csúnya lánynak
A személyiségem kicsit furcsa,a gondolkodásmódom teljesen más mint a többi emberé
A kérdésem leszbikus lányokhoz szólna
Nektek milyen belső tulajdonságokkal rendelkező lányok jönnek be?
Vagy mi az ami igazán megtud fogni Benneteket egy lányban?
En is hasonlo helyzetben a szemelyisegem elter az atlagostol mas a gondolkodas modom meroben elter masoketol.
Alapjaba veve nem konkret szemelyiseg alapjan dontok de szeretem a "furat" es elterot!;)
Hát erre nehéz válaszolni, mert elég sokféle személyiségtípus bejön. De azért írok egy-kettőt: szeretem azokat, akik okosak, jófejek, és van bennük egy csipetnyi őrültség (najó, lehet egy kicsit több is :D ). A különc lányokat is bírom, én magam is az vagyok, úgy hiszem. :)
Amit viszont egyáltalán nem tolerálok, az az, ha velem teljesen ellentétes nézeteket vall fontos kérdésekben, vagy ha irányítani, kontrollálni akar.
Ami meg tud fogni egy lányban, az, ha van benne fanatikus szenvedély/hit (nem vallásban, mivel amúgy ateista vagyok). Illetve az, ha vannak szadista-mazochista hajlamai (én mazochista vagyok :D ).
Kérdező, te mi alapján gondolod magad furcsának? Engem érdekelne. ^^
19/L/L
En pont az ellenteted vagyok engem meg fiuk lanyok egyarant megtalalnak...
L/30
En nagyon szeretem ha az illeto okos, muvelt es humoros, engem ezzel lehet levenni a labamrol, illetbe tudja toleralni hogy visszahuzodobb vagyok, es legyen sok sok kozos temank, mert szeretek beszelgetni. :) Az olvasott lanyok nagyon szexik. :)))
Illetve az aranyos ha kicsit kulonc, vagy fura, magamat is annak tartom.
De meg keresem ezt az illetot... A legtobb lany akivel beszeltem nagyon bulizos stb, vagy tok mas hobbijai vannak mint nekem es igy nem jon az osszhang. 18/L
Esetleg ha valakinek van kedve beszelgetni nyugodtan irhat :)
Bocsi, hogy így idepofátlankodok, de aki szeretne ismerkedni az írjon :)
20L
Iszonyat közhely, de a humor az ultimate előny nálam. :D Elég sokféle lány tetszett eddig, de annyi közös volt bennük, hogy mind nonstop nevettetett.
Nem igazán fontos nekem, hogy mennyire visszahúzódó, de a szélsőségek nem szimpatikusak (magától egy szót sem szól vs. nagyon extrovertált, velük nem tudok lépést tartani jellemzően).
Ami taszító számomra alapvetően bárkiben, az ez a ki-ha-nem-én stílus és az önbizalomhiány palástolására szolgáló arrogancia. Ha ilyen emberekkel hoz össze a sors kb. barát szinten is, abból általában nem sok jó lesz, vagy legalábbis tartós jó viszony biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!