Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy az alacsony...

Miért van az, hogy az alacsony, cuki, szép, formás lányok személyiségre nem hozzák azt, amit a külsejük? Miért csak külsőre vonzóak ezek a lányok?

Figyelt kérdés
Én alacsony fiú vagyok és gondolom ezért jönnek be jobban az alacsony lányok (bár magasabb lány is tetszett már, de az ritkább), de úgy látom, hogy csak a külsejük csábító, vonzó, sajnos.

2014. jún. 17. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
hát öcsém, a pasiknál is ez a helyzet, nem csak a nők ilyenek
2014. jún. 17. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja. Én is úgy vettem észre, hogy az átlagtól kicsit alacsonyabb lányok furcsák. Mintha kompenzálni akarnák azt, hogy alacsonyabbak. Tököm se tudja megfogalmazni azt a tulajdonságot. Habár úgy rémlik egy kivétel volt már, szóval nyilván nem minden alacsony lány személyiségében hagy negatív nyomot az, hogy alacsony.
2014. jún. 17. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom azért, mert mást nem tudnak kihangsúlyozni a külsejükön kívül. Sok lány felturbózza magát külsőleg, mellé meg kihívóan viselkedik, csak hogy elrejtse, mennyire üres is valójában. De magasabb lányok között is ugyanúgy van ilyen.

Írom ezt nőként. Sok kedves, okos lány is van, ne egy bizonyos körben keresgélj. Például sok pasi rinyál, hogy ők mindenfele csak ribizliket találnak, meg hogy az összes csaj ilyen, egy értelmes sincs. Találd ki, miféle cicababákat szólítanak csak le... úgy persze, hogy nekik az összes nő olyan, amilyen...

2014. jún. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!