Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Személyiségre milyen lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyiségre milyen lányok jönnek be nektek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy a külsőm vagy a személyiségem miatt nem vagyok soha jó egy lánynak sem

Én nem gondolom magam csúnya lánynak

A személyiségem kicsit furcsa,a gondolkodásmódom teljesen más mint a többi emberé

A kérdésem leszbikus lányokhoz szólna

Nektek milyen belső tulajdonságokkal rendelkező lányok jönnek be?

Vagy mi az ami igazán megtud fogni Benneteket egy lányban?

2016. márc. 22. 18:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nagyon tudom értékelni a szarkasztikus fekete humort. azt ha valakinek sokféle érdeklődési köre van, nem csak 1-2 obszesszív mániája amibe teljesen bele van borulva, hanem sok minden lelkesíti.

szeretem, ha képes valaki az absztrakt gondolkodásra, tud értelmezni egy metaforát, egy utalást, mert sok esetben a banális hétköznapi nyelvezet odavág mindent.

manipulálni ne próbáljon, de szerintem egy igazán meghatározó kapcsolat igenis formálja az embert. nem akaratom ellenére, de jó az ha valaki hatni tud rám, ha új impulzusokat, könyveket, filmeket, zenéket, stb kapunk egymástól.

2016. márc. 23. 21:24
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

Az a fajta lány, aki csöndben olvas, hosszan néz egy kismadarat vagy egy szép naplementét, de egyébként pörgős, bolondozik és nem zavarja, ha mások hülyének nézik néha.

Aki céltudatos, határozott másokkal és velem szemben is, de közben gyengéd és nagyon tud szeretni.

Aki eljön velem edzeni, akinek a szórakozás nem ivást és bulizást jelent, hanem valami beszélgetős összejövetelt kisebb baráti társasággal vagy biciklitúrát, futást, közös főzést, sétát, akármit.

Akit nem ijeszt el az orvosi dolgok iránti, néha már kicsit perverz érdeklődésem (orvosnak tanulok) és esetleg még osztozik is benne.

Aki olyan bújós, mint én.

Akivel hasonló a humorunk, néha csipkelődő, szarkasztikus, máskor pedig csak simán fura.

Akivel képesek vagyunk veszekedni, kiabálni, egyet nem érteni, utána pedig kibékülni rövid időn belül.

Valaki, aki intelligens, el tudunk beszélgetni komoly dolgokról, de tudunk abszolút gyerekesek, flúgosak is lenni.

2016. márc. 23. 22:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Laza,ugyanakkor komoly,képes vagyok önmagamat adni mellette. Nyitott,kedves,barátságos,őszinte,szenvedélyes,meg tudjon nevettetni. Nem bánom,ha bulizós,de akkor fogadja el,hogy én kevésbé vagyok az,meg egyébként is:fogadjon el olyannak,amilyen vagyok,ne akarjon megváltoztatni erőszakosan,ne rója fel azt nekem,hogy miért vagyok olyan amilyen. Ne legyen egoista.
2016. júl. 18. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!